مطالب مرتبط:
اعتراف معاریو: آمریکا و اسراییل در جنگ علیه ایران شکست خوردند
ببینید|اعتراف کارشناس صدای آمریکا؛ تحریم ها علیه ایران دیگر کارسازنیست
یمن: آمریکا بعد از شکست گزینه نظامی علیه ایران به تحریم روی آورد
تحریم های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران پس از شکست در میدان نظامی
اعلام تحریم های جدید آمریکا علیه ایران پس از شکست در مواجهه نظامی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 3 شهریور 1405 ساعت 21:152026-08-25بين الملل

اعتراف به شکست: ایران می تواند تحریم های آمریکا را دور بزند!


روزنامه واشنگتن پست با اشاره به تحریم ها و به اصلاح فشار اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران، نوشت که اجرای جامع تحریم ها دشوار است و ایران باتوجه به تجربه ای که دارد، - به گزارش تابناک، واشنگتن پست شامگاه سه شنبه در مطلبی نوشت: پس از تلاش های بیهوده و شش ماه جنگ آمریکا علیه ایران، دونالد ترامپ رییس جمهور ایالات متحده در حال بازگشت به استراتژی فشار اقتصادی است.

این رسانه آمریکایی با اشاره به جنگ آمریکا علیه ایران که انتقادات فراوانی در سرتاسر ایالات متحده به دنبال داشته و موجب افزایش قیمت سوخت شده، گزارش داد: به جای قمار روی راه حل نظامی که احتمالا مستلزم استقرار نیروهای آمریکایی است، دولت ترامپ تصمیم گرفته با قطع ارتباط مقامات جمهوری اسلامی ایران با بقیه جهان، آنها را تحت فشار قرار دهد.

با این حال، تحقق این امر مستلزم آغاز یک نبرد بزرگ با چین، بزرگترین خریدار نفت ایران است و مشخص نیست که آیا ترامپ اشتیاقی برای پیگیری آن دارد یا خیر.

طبق نوشته واشنگتن پست، تاکنون تحریم های ایالات متحده به جای بانک های بزرگ چینی یا شرکت های دولتی، بر پالایشگاه ها و واسطه های مستقل متمرکز بوده است.

شی جین پینگ، رییس جمهور چین قرار است ماه آینده برای یک اجلاس در واشنگتن حضور یابد.


برچسب ها: آمریکا - ایران - علیه ایران - استقرار نیروهای آمریکایی - فشار اقتصادی - ایالات متحده - تحریم ها
آخرین اخبار سرویس:

اعتراف به شکست: ایران می تواند تحریم های آمریکا را دور بزند!

اعتراف به شکست: ایران می تواند تحریم های آمریکا را دور بزند!