|
| چهارشنبه، 18 شهریور 1405 ساعت 09:302026-09-09سياسي
عبدالحسین خسروپناه در خصوص موضوع حجاب گفت: بر اساس اسناد موجود، سیاست گذاری بر عهده شورا و مسئولیت راهبری اجرایی بر عهده وزارت کشور است.
- به گزارش جماران، عبدالحسین خسروپناه گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی طی دو دهه گذشته مصوبات جامع و کافی در حوزه عفاف و حجاب داشته و نیازی به تدوین مصوبات جدید نیست.
بر اساس اسناد موجود، سیاست گذاری بر عهده شورا و مسئولیت راهبری اجرایی بر عهده وزارت کشور است.
تمامی دستگاه های اجرایی و خدمات رسانی از جمله ادارات دولتی و مراکز زیرمجموعه وزارتخانه ها نظیر داروخانه ها موظف به نظارت دقیق بر رعایت مقررات در مجموعه خود هستند و مجموعه دولت نیز این مطالبه را پیگیری می کند.
برچسب ها: عبدالحسین خسروپناه -
دستگاه های اجرایی -
وزارت کشور -
شورای عالی انقلاب فرهنگی -
خدمات رسانی -
عفاف و حجاب -
وزارت |
آخرین اخبار سرویس:
|
خسروپناه: وزارت کشور مسئولیت راهبری مصوبات عفاف و حجاب را بر عهده دارد/ تمامی دستگاه های اجرایی و خدمات رسانی موظف به نظارت دقیق بر رعایت مقررات در مجموعه خود هستند
خسروپناه: وزارت کشور مسئولیت راهبری مصوبات عفاف و حجاب را بر عهده دارد/ تمامی دستگاه های اجرایی و خدمات رسانی موظف به نظارت دقیق بر رعایت مقررات در مجموعه خود هستند
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.