مطالب مرتبط:
500 سازمان مردم نهاد همدان به عنوان شرکای راهبردی نظام حکمرانی نقش کلیدی در توسعه و حل مسائل اجتماعی
عزم جدی شهرداری شهرکرد برای میزبانی شایسته؛ روند آماده سازی مجموعه شهدای دانش آموز زیر ذره بین شهردار
آلومینای ایران با احیای ظرفیت های موجود در مسیر افزایش تولید قرار گرفت؛ آماده سازی دیگ های جدید برای ورود به مدار
افزایش مصرف برق در پی تداوم هوای گرم و افزایش دمای کشور
افزایش مصرف برق در پی تداوم هوای گرم و افزایش دمای کشور
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 4 شهریور 1405 ساعت 12:502026-08-26سياسي

شهردار تبریز: نظام حکمرانی کشور نیازمند افزایش نقش شهرداری ها در تصمیم سازی است


شهردار تبریز با تأکید بر ضرورت تحقق مدیریت واحد شهری گفت: با وجود نقش گسترده شهرداری ها در اجرا و تأمین زیرساخت ها، سهم این نهاد در تصمیم سازی های کلان شهری ناچیز است و این مسئله کارایی مدیریت شهری را کاهش داده است.

- شهردار تبریز: نظام حکمرانی کشور نیازمند افزایش نقش شهرداری ها در تصمیم سازی است آذربایجان شرقی (ایسنا) - شهردار تبریز با تأکید بر ضرورت تحقق مدیریت واحد شهری گفت: با وجود نقش گسترده شهرداری ها در اجرا و تأمین زیرساخت ها، سهم این نهاد در تصمیم سازی های کلان شهری ناچیز است و این مسئله کارایی مدیریت شهری را کاهش داده است.

یعقوب هوشیار، در چهلمین نشست کمیسیون حمل ونقل و ترافیک مجمع کلانشهرهای ایران در تبریز، با اشاره به عملکرد دوره ششم شورای اسلامی شهر تبریز در حوزه حمل ونقل عمومی اظهار کرد: بررسی آمار و مقایسه ادوار مختلف شورا نشان می دهد در این دوره اقدامات مطلوب و قابل توجهی در توسعه ناوگان حمل ونقل عمومی و زیرساخت های مرتبط انجام شده است.

وی در ادامه با طرح یک نگاه انتقادی افزود: یکی از چالش های اساسی برای شهرداران عدم استقرار مدیریت واحد شهری است؛ به طوری که در بسیاری از تصمیم گیری ها، شهرداری ها نقش تعیین کننده ای ندارند، اما در مرحله اجرا، بار اصلی بر دوش این نهاد قرار می گیرد.


برچسب ها: شهر - شهردار - شهردار تبریز - شهرداری ها - تبریز - شهرداری - شهری
آخرین اخبار سرویس:

شهردار تبریز: نظام حکمرانی کشور نیازمند افزایش نقش شهرداری ها در تصمیم سازی است

شهردار تبریز: نظام حکمرانی کشور نیازمند افزایش نقش شهرداری ها در تصمیم سازی است