مطالب مرتبط:
سفر محسنی اژه ای به هند
حکم ساعدی نیا در دیوان عالی کشور تایید شد
حجت الاسلام اژه ای راهی هند شد
محسنی اژه ای: دشمن به هیچ کدام از اهداف خود نرسید و پیروز میدان ما بوده ایم
پیشنهاد ارتقای سطح حفاظتی 3 منطقه طبیعی کشور در شورای عالی حفاظت محیط زیست
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 12 شهریور 1405 ساعت 14:402026-09-03سياسي

محسنی اژه ای با استقبال مقام عالی قضایی کشور هند وارد دهلی شد


رییس قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران، در رأس یک هیئت عالی قضایی و حقوقی و به منظور شرکت در نشست سران قضایی کشورهای عضو بریکس، دقایقی پیش وارد دهلی هند شد.

- محسنی اژه ای با استقبال مقام عالی قضایی کشور هند وارد دهلی شد رییس قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران، در رأس یک هیئت عالی قضایی و حقوقی و به منظور شرکت در نشست سران قضایی کشورهای عضو بریکس، دقایقی پیش وارد دهلی هند شد.

به گزارش ایسنا به نقل از قوه قضاییه، مراسم استقبال از رییس قوه قضاییه و هییت عالی قضایی و حقوقی ایران، با حضور مقام عالی قضایی کشور هند در فرودگاه دهلی برگزار شد.

سفر حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای به هند، به دعوت رسمی عالی ترین مقام قضایی هند و به منظور شرکت در اجلاس بریکس صورت گرفته است.

شرکت و سخنرانی در مراسمات افتتاحیه و اختتامیه نشست سران قضایی کشورهای عضو بریکس، برپایی دیدارهای دوجانبه با مقامات قضایی کشورهای عضو و شرکت در کارگروه های تخصصی و پنل های ویژه قضایی بریکس، از جمله برنامه های سفر رییس قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران و هیئت همراه به هند خواهد بود.

انتهای پیام


برچسب ها: قضایی - رییس قوه قضاییه - قوه قضاییه - محسنی اژه ای - کشورهای عضو - عالی - جمهوری اسلامی
آخرین اخبار سرویس:

محسنی اژه ای با استقبال مقام عالی قضایی کشور هند وارد دهلی شد

محسنی اژه ای با استقبال مقام عالی قضایی کشور هند وارد دهلی شد