مطالب مرتبط:
3707 متر مربع از اراضی دولتی رفع تصرف شد
25 هکتار از اراضی ملی و ساحلی غرب مازندران رفع تصرف شد
دیدار مسئول ایثارگران ستاد کل نیرو های مسلح با مدیرکل بنیاد شهید تهران بزرگ
دستور دادستان تهران برای رفع موانع تولید در شرکت نفت پارس
خدمات بنیاد شهید به ایثارگران و خانواده شهدا؛ از درمان و مسکن تا اشتغال و تسهیلات
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 26 شهریور 1405 ساعت 09:202026-09-17سياسي

دادستان تهران: 3707 مترمربع از اراضی بنیاد شهید با پیگیری قضایی رفع تصرف شد


صالحی دادستان تهران اعلام کرد، با پیگیری دادستانی تهران، 3707 متر مربع از اراضی دولتی به ارزش بیش از 5 همت رفع تصرف شد و به بیت المال بازگشت.

- به گزارش جماران، به نقل از قوه قضاییه، علی صالحی، دادستان تهران با بیان اینکه این اراضی مشتمل بر سه پلاک ثبتی واقع در خیابان فرشته و متعلق به بنیاد شهید و امور ایثارگران انقلاب اسلامی است؛ اظهار داشت: متهمان پرونده با جعل و سندسازی در مجموع اقدام به تصرف عدوانی 3707 متر مربع زمین کرده و قصد دست درازی به بخش دیگری از اموال متعلق به بنیاد شهید را هم داشتند که با پیگیری دادستانی تهران و تشکیل پرونده قضایی بازداشت و تحت پیگرد قضایی قرار گرفتند.

دادستان تهران افزود: این پرونده در مجموع 10 نفر متهم دارد و افرادی از قبیل یک کارشناس رسمی دادگستری و یک وکیل نیز در بین متهمان وجود دارند که همگی جلب و با صدور قرار تأمین متناسب، جهت تکمیل تحقیقات در بازداشت به سر می برند.

وی تصریح کرد: با توقف تصرف عدوانی متهمان، ملک مزبور به بیت المال بازگردانده شد و تحقیقات قضایی با شکایت بنیاد شهید انقلاب اسلامی ادامه دارد و با توجه به اینکه طبق قرائن و امارات موجود در پرونده تعدادی از کارکنان بنیاد شهید هم با متهمان همکاری داشته اند، نسبت به احضار و یا جلب متهمان احتمالی اقدام بعمل خواهد آمد.


برچسب ها: دادستان تهران - دادستان - تهران - بنیاد شهید - دادستانی تهران - بنیاد شهید و امور ایثارگران - دست
آخرین اخبار سرویس:

دادستان تهران: 3707 مترمربع از اراضی بنیاد شهید با پیگیری قضایی رفع تصرف شد

دادستان تهران: 3707 مترمربع از اراضی بنیاد شهید با پیگیری قضایی رفع تصرف شد