مطالب مرتبط:
آغاز برنانه های هفته دولت در گلستان
آغاز هفته دولت در گلستان با غبارروبی گلزار شهدا
برگزاری جشن بزرگ «امت احمد» در جوانرود به مناسبت میلاد پیامبر اکرم(ص)
ادعای وزیر خزانه داری آمریکا: بزرگ ترین حمله مالی تاریخ علیه ایران را آغاز می کنیم
افتتاح و آغاز عملیات اجرایی 13 پروژه دریایی و بندری بوشهر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 3 شهریور 1405 ساعت 07:452026-08-25سياسي

دیلمی: محافل قرآنی «امت احمد(ص)» در گلستان آغاز شد


معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی گلستان از آغاز کاروان قرآنی «امت احمد(ص)» از شامگاه دوشنبه در کلاله و برگزاری آن در 9 شهرستان استان خبر داد.

- گرگان-معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی گلستان از آغاز کاروان قرآنی امت احمد(ص) از شامگاه دوشنبه در کلاله و برگزاری آن در 9 شهرستان استان خبر داد.

حجت الاسلام رضا دیلمی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: همزمان با هفته وحدت، کاروان قرآنی امت احمد(ص) از شامگاه گذشته در استان گلستان به حرکت درآمد و در 9 شهرستان استان، محافل قرآنی برگزار خواهد شد.

وی افزود: این کاروان با حضور وحید خزایی و سید پارسا انگشتان، از قاریان بین المللی و ممتاز کشوری و دیگر قاریان شاخص استانی، برگزار می شود و تلاش شده است برنامه ها در نقاط مختلف استان زمینه حضور گسترده مردم و بهره مندی از فضای معنوی محافل قرآنی را با رویکرد تمدنی ،فراهم کند.

معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی گلستان با اشاره به شعار این کاروان با عنوان جمع است به خونخواهی تو، امت احمد گفت: این برنامه با هدف ترویج فرهنگ مقاومت و ایستادگی، تقویت اتحاد مقدس و تحکیم وحدت امت اسلامی بر اساس سیره پیامبر اکرم(ص) و امتداد خونخواهی امام شهیدمان، برگزار می شود.


برچسب ها: اداره کل تبلیغات اسلامی - محافل قرآنی - استان - قرآنی - تبلیغات اسلامی - گلستان - برگزار
آخرین اخبار سرویس:

دیلمی: محافل قرآنی «امت احمد(ص)» در گلستان آغاز شد

دیلمی: محافل قرآنی «امت احمد(ص)» در گلستان آغاز شد