مطالب مرتبط:
نه مردم ایسلند به اتحادیه اروپا؛ شکست مذاکرات الحاق در همه پرسی
مردم ایسلند از سرگیری مذاکرات عضویت در اتحادیه اروپا را رد کردند
ایسلند به ازسرگیری مذاکرات عضویت در اتحادیه اروپا «نه» گفت
ایسلند به مذاکرات عضویت در اتحادیه اروپا نه گفت
عفو بین الملل خواستار قطع فروش اوراق قرضه اسراییلی در اتحادیه اروپا شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 8 شهریور 1405 ساعت 16:302026-08-30بين الملل

ایسلند به اتحادیه اروپا «نه»گفت: رأی دهندگان از سرگیری مذاکرات الحاق را رد کردند


این جزیره با جمعیتی حدود 400 هزار نفر، در سال 2009 و پس از بحران مالی که اقتصادش را ویران کرد، برای پیوستن به اتحادیه اروپا درخواست داد، اما مذاکرات در سال 2013 با روی کار آمدن دولتی که نسبت به این اتحادیه بدبین بود، - به گزارش جماران، بر اساس نتایج نهایی همه پرسی که روز یکشنبه منتشر شد، ایسلندی ها از سرگیری مذاکرات برای پیوستن به اتحادیه اروپا را رد کرده اند ؛ اقدامی که شکستی برای این بلوک است که امیدوار بود این جزیره ثروتمند شمال اقیانوس اطلس را به جمع خود ملحق کند.

نتایج رسمی نهایی که پس از شمارش تمام آرا توسط سازمان صدا و سیمای دولتی ایسلند، اعلام شد، نشان می دهد که 52.

8 درصد از ایسلندی ها با از سرگیری مذاکرات برای پیوستن به اتحادیه اروپا مخالفت و 47.

2 درصد موافق بوده اند.

این رأی گیری به این موضوع که مدت ها مورد بحث بوده، بیش از یک دهه پس از آنکه یک کشور مردد در پیوستن به اتحادیه اروپا، مذاکرات عضویت را پایان داد، پایان خواهد داد.

از حدود 273000 رأی دهنده خواسته شد به این سؤال پاسخ دهند: آیا ایسلند باید مذاکرات برای پیوستن به اتحادیه اروپا را از سر بگیرد؟ پیش از رأی گیری، دولت برنامه های عضویت خود را به عنوان وضعیت یا الان یا هیچ وقت ترسیم کرد.


برچسب ها: اتحادیه اروپا - اتحادیه - مذاکرات - از سرگیری - اروپا - گیری - اقیانوس اطلس
آخرین اخبار سرویس:

ایسلند به اتحادیه اروپا «نه»گفت: رأی دهندگان از سرگیری مذاکرات الحاق را رد کردند

ایسلند به اتحادیه اروپا «نه»گفت: رأی دهندگان از سرگیری مذاکرات الحاق را رد کردند