مطالب مرتبط:
هواشناسی 27 شهریور بارش پراکنده در شمال کشور و وزش باد در تهران
سرعت وزش باد هفته آتی در استان مرکزی افزایش می یابد
بارش پراکنده در سواحل دریای خزر/ وزش باد شدید در غرب کشور
پیش بینی وزش باد نسبتا شدید در تهران
پیش بینی وزش باد نسبتا شدید در تهران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 27 شهریور 1405 ساعت 13:102026-09-18اجتماعي

افزایش ابر، وزش باد و احتمال رگبار پراکنده در زنجان از عصر امروز


بر اساس آخرین نقشه های هواشناسی، از ساعات بعدازظهر امروز با عبور موجی ضعیف از جو استان، به تدریج شاهد افزایش ابر و وزش باد در اغلب مناطق خواهیم بود.

- زنجان (ایسنا) - مدیرکل هواشناسی استان زنجان گفت: بر اساس آخرین نقشه های هواشناسی، از ساعات بعدازظهر امروز با عبور موجی ضعیف از جو استان، به تدریج شاهد افزایش ابر و وزش باد در اغلب مناطق خواهیم بود.

محمدرضا رحمن نیا در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: بر اساس آخرین نقشه های هواشناسی، آسمان استان پیش از ظهر امروز (جمعه 27 شهریور) غالباً صاف خواهد بود، اما از ساعات بعدازظهر با عبور موجی ضعیف از جو استان، به تدریج شاهد افزایش ابر و وزش باد در اغلب مناطق خواهیم بود.

او ادامه داد: این شرایط جوی می تواند در برخی مناطق استان، به ویژه ارتفاعات، با رگبارهای ضعیف و پراکنده باران و رعدوبرق نیز همراه شود.

وی افزود: از اوایل روز شنبه، کاهش تدریجی پوشش ابر در استان آغاز خواهد شد و آسمان استان تا اواسط هفته آینده عمدتاً صاف پیش بینی می شود.

مدیرکل هواشناسی استان زنجان با اشاره به وضعیت وزش باد، ادامه داد: سرعت وزش باد در ساعات بعدازظهر شنبه، به ویژه در ارتفاعات و مناطق بادگیر، می تواند به آستانه نسبتاً شدید برسد.


برچسب ها: افزایش ابر و وزش باد - افزایش ابر - هواشناسی - استان - وزش باد - افزایش - مناطق
آخرین اخبار سرویس:

افزایش ابر، وزش باد و احتمال رگبار پراکنده در زنجان از عصر امروز

افزایش ابر، وزش باد و احتمال رگبار پراکنده در زنجان از عصر امروز