مطالب مرتبط:
فیلم / ادامه واکنش ها به تصویر محمدرضا گلزار کنار خودروی لوکس اش
محمد رضا گلزار: شما آن وقت ها خواب بودید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 30 شهریور 1405 ساعت 12:002026-09-21فرهنگي

گلزار و حیایی دوباره به «کُما» می روند؟


فیلمنامه «کما 2» در حالی مجوز ساخت گرفته که نام محمدحسین فرح بخش که در سری قبلی فقط تهیه کننده بود، به عنوان نویسنده و کارگردان معرفی شده است.

- گلزار و حیایی دوباره به کُما می روند؟ فیلمنامه کما 2 در حالی مجوز ساخت گرفته که نام محمدحسین فرح بخش که در سری قبلی فقط تهیه کننده بود، به عنوان نویسنده و کارگردان معرفی شده است.

شورای پروانه فیلمسازی در جلسه اخیر خود که به نظر می رسد همچنان بدون نمایندگان خانه سینما برگزار می شود، با ساخت چهار فیلم سینمایی موافقت کرده که یکی از آن ها برای کما 2 است.

کما یکی از پرفروش ترین فیلم های سینمایی دهه 80 است که در سال 1382 به کارگردانی آرش معیریان با فیلمنامه ای از پیمان معادی ساخته شد.

امین حیایی و محمدرضا گلزار ستاره های آن زمان سینما زوج موفقی را در این فیلم تشکیل دادند.

  در این فیلم که به تهیه کنندگی محمدحسین فرحبخش و عبدالله علیخانی تولید شد و اسفند سال 1383 به اکران درآمد، آتیلا پسیانی، مهناز افشار و حدیث فولادوند هم بازی کرده بودند و حالا پس از 23 سال سری دوم این فیلم به نویسندگی، کارگردانی و تهیه کنندگی فرح بخش مجوز ساخت گرفته اما هنوز مشخص نیست که آیا بازیگران اصلی سری قبل در این فیلم بازی می کنند یا اصلا ادامه داستان آن ها دنبال می شود یا خیر.


برچسب ها: فیلم - فیلمنامه - کارگردان - سینما - تهیه کننده - ساخت - نام
آخرین اخبار سرویس:

گلزار و حیایی دوباره به «کُما» می روند؟

گلزار و حیایی دوباره به «کُما» می روند؟