مطالب مرتبط:
سالانه یک ونیم میلیون بیمار از محصولات سازمان انرژی اتمی استفاده می کنند
45 طرح کشاورزی و انرژی در یزد آماده بهره برداری شد
روایت دولت از 2 سال سخت؛ از جنگ 12 روزه تا خاموشی برق و 5 میلیون کنتور هوشمند!
هوشمندسازی 5000 کلاس درس در اولویت برنامه های دولت
خبر فوری بنزین سیستان و بلوچستان | سهمیه خودروهای شخصی به 160 لیتر افزایش یافت؛ 50 لیتر نرخ سوم هم به کارت سوخت واریز شد / طرح جدید: 60 لیتر 1500 تومانی، 50 لیتر 3000 تومانی و 50 لیتر 5000 تومانی ماهانه برای هر خودرو
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 2 شهریور 1405 ساعت 08:152026-08-24اقتصادي

تعویض افزون بر 5000 کنتور معیوب در یزد/احصا 3 میلیون کیلووات ساعت انرژی


مجری طرح کاهش و مدیریت هوشمند تلفات شبکه های برق در استان یزد از احصا سه میلیون و 252 هزار و 200 کیلووات ساعت انرژی در قالب طرح مهتاب خبر داد.

- در طرح مدیریت هوشمند تلفات انرژی برق محقق شد تعویض افزون بر 5000 کنتور معیوب در یزد/احصا 3 میلیون کیلووات ساعت انرژی یزد (ایسنا) - مجری طرح کاهش و مدیریت هوشمند تلفات شبکه های برق در استان یزد از احصا سه میلیون و 252 هزار و 200 کیلووات ساعت انرژی در قالب طرح مهتاب خبر داد.

حمیدرضا میرجلیلی در حاشیه برگزاری نوزدهمین مانور طرح مهتاب استان همزمان با سراسر کشور با اشاره به عملکرد این طرح از ابتدای سال 1405، اظهار کرد: تاکنون پنج هزار و 32 کنتور معیوب از شروع طرح تعویض، سه میلیون و 252 هزار و 200 کیلووات ساعت انرژی احصا و وضعیت 30 هزار و 114 مشترک دارای بیش از سه دوره عدم قرائت اصلاح شده است.

وی افزود: در هفته منتهی به 30 مرداد نیز در ادامه اقدامات طرح مهتاب، 369 کنتور معیوب تعویض و 370 هزار کیلووات ساعت انرژی احصا شد که بیانگر استمرار اقدامات میدانی برای کاهش تلفات و شناسایی و اصلاح نقاط پرت انرژی در شبکه است.

میرجلیلی ادامه داد: در همین بازه زمانی، 575 مشترک دارای بیش از سه دوره عدم قرائت ساماندهی و 21 دستگاه ماینر غیرمجاز نیز جمع آوری شد.


برچسب ها: مدیریت هوشمند - میلیون - انرژی - طرح - هزار - ساعت - احصا
آخرین اخبار سرویس:

تعویض افزون بر 5000 کنتور معیوب در یزد/احصا 3 میلیون کیلووات ساعت انرژی

تعویض افزون بر 5000 کنتور معیوب در یزد/احصا 3 میلیون کیلووات ساعت انرژی