مطالب مرتبط:
پوتین دستور توقف حملات به اوکراین را صادر کرد
حمله پهپادی روسیه به دفتر سرویس امنیتی اوکراین در کی یف
ببینید| لحظه حمله پهپادی روسیه به ساختمان سازمان اطلاعات و امنیت اوکراین
زلنسکی: روسیه به مقر ریاست سرویس امنیتی اوکراین حمله کرد
ویدئو | تصاویری از مقر سازمان امنیت ملی اوکراین در کیف، پس از مورد اصابت قرار گرفتن آن توسط یک پهپاد روسی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 14 شهریور 1405 ساعت 15:452026-09-05بين الملل

پیشنهاد اوکراین به پوتین


سخنگوی کرملین اعلام کرد ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه توقف حملات به کی یف را به مدت سه روز آینده به دلیل سفر نمایندگان ترامپ به مسکو صادر کرده است.

- به گزارش تابناک؛ در حالی که امروز (شنبه) دو فرستاده آمریکا وارد مسکو شدند، سخنگوی کرملین اعلام کرد ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه توقف حملات به کی یف را به مدت سه روز آینده به دلیل سفر نمایندگان ترامپ به مسکو صادر کرده است.

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین گفت به دلیل آنکه استیو ویتکاف، فرستاده دونالد ترامپ و جارد کوشنر، داماد رییس جمهور آمریکا در مسکو هستند، دستور توقف این حملات صادر شده است.

به نقل از شبکه خبری راشا تودی، پسکوف همچنین گفت پوتین قرار است با مذاکره کنندگان آمریکایی دیدار کند.

پیش از این، کیریلو بودانوف، رییس دفتر رییس جمهور اوکراین اعلام کرد که کی یف پیشنهاد آتش بسی را به روسیه ارائه کرده است که شامل توقف حملات به خاک اوکراین و درگیری ها در امتداد خط مقدم می شود.

بودانوف در گفت وگویی با شبکه دولتی سوسپیلن بدون ارائه جزییات گفت که این پیشنهاد به شخص ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه تحویل داده شد.

ویتکاف و کوشنر امروز وارد مسکو شدند و طبق گفته ولودیمیر زلنسکی، رییس جمهور اوکراین، ویتکاف و کوشنر پس از سفر به مسکو، روز یکشنبه به کی یف می روند.


برچسب ها: رییس جمهور - سخنگوی کرملین - رییس جمهور روسیه - اوکراین - جمهور - پوتین - رییس
آخرین اخبار سرویس:

پیشنهاد اوکراین به پوتین

پیشنهاد اوکراین به پوتین