مطالب مرتبط:
کشف 32 دستگاه ماینر قاچاق در پیشوا
کشف 5 دستگاه ماینر غیرمجاز در 2 منزل مسکونی بجنورد
کشف 67 دستگاه ماینر غیرمجاز در قشم
کشف 177 دستگاه رمزارز غیرمجاز در 6 ماهه اول سال جاری
جریمه بیش از 283 میلیارد ریالی موسسه پزشکی متخلف در تبریز/ کشف 23 دستگاه رمزارز دیجیتال
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 18 شهریور 1405 ساعت 16:152026-09-09حوادث

مزرعه استخراج رمزارز در پیشوا تعطیل شد؛کشف 32 دستگاه ماینر قاچاق


مقامات انتظامی پیشوا از کشف و توقیف 32 دستگاه ماینر قاچاق خبر داده اند که به گفته آن ها ارزشی بیش از 100 میلیارد ریال دارد.

- مزرعه استخراج رمزارز در پیشوا تعطیل شد؛کشف 32 دستگاه ماینر قاچاق پیشوا- مقامات انتظامی پیشوا از کشف و توقیف 32 دستگاه ماینر قاچاق خبر داده اند که به گفته آن ها ارزشی بیش از 100 میلیارد ریال دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ سید اکبر عربی، فرمانده انتظامی پیشوا، بعد از ظهر چهارشنبه در این رابطه به خبرنگاران گفت: مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر این شهرستان، با همکاری اداره اطلاعات و پس از یک دوره اقدامات اطلاعاتی، موفق به شناسایی محل فعالیت غیرمجاز دستگاه های استخراج رمزارز شده اند.

به گفته این مقام انتظامی، در بازرسی از این محل، تمامی 32 دستگاه ماینر در حال فعالیت کشف و ضبط شدند و برای متخلفان، پرونده ای تشکیل و به مراجع قضایی ارسال شد.

هرچند مقامات پلیس از دستگیری فرد یا افرادی در این رابطه خبر نداده اند، اما تأکید کرده اند که تحقیقات برای شناسایی عاملان اصلی ادامه دارد.

این کشف در حالی صورت می گیرد، که استخراج غیرمجاز رمزارز در کشور، به دلیل مصرف بالای برق و استفاده از یارانه ی انرژی، همواره یکی از چالش های جدی برای شبکه ی برق کشور محسوب می شود.


برچسب ها: دستگاه ماینر - ماینر قاچاق - دستگاه - پیشوا - انتظامی - ماینر - پلیس مبارزه با مواد مخدر
آخرین اخبار سرویس:

مزرعه استخراج رمزارز در پیشوا تعطیل شد؛کشف 32 دستگاه ماینر قاچاق

مزرعه استخراج رمزارز در پیشوا تعطیل شد؛کشف 32 دستگاه ماینر قاچاق