مطالب مرتبط:
دعوت از ظرفیت های قم برای حضور در جایزه ملی جوانی جمعیت
افت 78 درصدی قدرت خرید در 5 سال گذشته
جمعیت الوفاق اسلامی بحرین: حکم جدید سلطنتی، تداوم رویکرد پلیسی در بحرین است
سایه تورم 140 درصدی بر اقلام مصرفی روزانه نوزاد/ تغذیه با شیرخشک رژیمی؛ هزینه ای 2 برابر یارانه ماهانه
رشد 1,300 درصدی PONS؛ این میم کوین ترند وارد جمع 100 ارز برتر بازار شد!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 13 شهریور 1405 ساعت 14:352026-09-04سياسي

کاهش 30 درصدی جمعیت کیفری زندان های فارس


با استفاده از ظرفیت خیرین، ارفاقات قانونی، شوراهای حل اختلاف، میانجیگری و داوری، جمعیت کیفری زندان های فارس 30 درصد کاهش یافته است.

- شیراز- رییس کل دادگستری فارس گفت: با استفاده از ظرفیت خیرین، ارفاقات قانونی، شوراهای حل اختلاف، میانجیگری و داوری، جمعیت کیفری زندان های فارس 30 درصد کاهش یافته است.

حجت الاسلام والمسلمین سیدصدرالله رجایی نسب، از کاهش 30 درصدی جمعیت کیفری زندان های استان خبر داد و گفت: در سراسر کشور و استان فارس برای تحقق این هدف اقدامات و تلاش های خوبی انجام شده است.

وی افزود: با استفاده از ظرفیت مردم و خیرین و همچنین بهره گیری از ارفاقات پیش بینی شده در قانون مجازات اسلامی، زمینه کاهش جمعیت کیفری زندان ها فراهم شده است.

رییس کل دادگستری فارس ادامه داد: استفاده از ظرفیت شوراهای حل اختلاف، میانجیگران و ارجاع پرونده ها به داوری نیز از دیگر اقداماتی است که در کاهش تعداد زندانیان مؤثر بوده است.

رجایی نسب با اشاره به استمرار این رویکرد در استان فارس گفت: بهره گیری از ظرفیت های قانونی و مشارکت مردم و خیرین موجب شده است فارس در مسیر کاهش جمعیت کیفری زندان ها گام های مؤثری بردارد.


برچسب ها: جمعیت کیفری - رییس کل دادگستری فارس - زندان های فارس - زندان ها - رییس کل دادگستری - استفاده - دادگستری فارس
آخرین اخبار سرویس:

کاهش 30 درصدی جمعیت کیفری زندان های فارس

کاهش 30 درصدی جمعیت کیفری زندان های فارس