مطالب مرتبط:
عمو پورنگ از نقش جدیدش گفت/ داریوش فرضیایی: «پیروز» خودِ عموپورنگ است که پیر شده!
داریوش فرضیایی: «پیروز» خودِ عموپورنگ است که پیر شده/ هنوز خودم را بازیگر نمی دانم
سراغ گران بهاترین دارایی انسان رفتیم/ داریوش فرضیایی را از «عمو پورنگ» فاصله دادیم
چهره ای متفاوت از داریوش کاردان در فیلم جدید
ویدیو| دربی به روایت دوربین باشگاه استقلال؛ ما باید پیروز می شدیم!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 14 شهریور 1405 ساعت 09:302026-09-05فرهنگي

داریوش فرضیایی: «پیروز» همان «پورنگ» است که پیر شده


داریوش فرضیایی با اشاره به تجربه متفاوتش در سریال «اکسیر» گفت شخصیت «پیروز» را همان عموپورنگی می داند که سالخورده و صاحب تجربه شده است.

- به گزارش جماران، ایسنا در بخشی از یک گفت وگوی بلند با داریوش فرضیایی (عمو پورنگ) نوشت: داریوش فرضیایی برای چند نسل از مخاطبان تلویزیون با نام و تصویر عموپورنگ شناخته می شود؛ شخصیتی که طی بیش از دو دهه، بخشی از خاطرات کودکان و خانواده های ایرانی را ساخته است.

او این بار در مجموعه تلویزیونی اکسیر به کارگردانی احمد درویشعلی پور، در قالب شخصیتی داستانی به نام پیروز مقابل دوربین رفته است؛ عطرسازی سنتی که اتفاقی غیرمنتظره، زندگی او و خانواده اش را با تحولاتی تازه روبه رو می کند.

فرضیایی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه شما بیش از دو دهه با هویت عموپورنگ در ذهن چند نسل از مخاطبان تثبیت شده اید.

چه ویژگی ای در شخصیت پیروز وجود داشت که احساس کردید می تواند تصویر تازه ای از داریوش فرضیایی ارائه کند؟ چنین توضیح داد: به نظر من پیروز، همان عموپورنگی است که سالخورده شده است.

عموپورنگ طی این سال ها تجربه حضور در کنار کودکان، جوانان و خانواده ها را به دست آورده و پیروز فرصتی بود تا مجموعه ای از این تجربه ها در قالب یک شخصیت داستانی عرضه شود.


برچسب ها: داریوش فرضیایی - عموپورنگ - داریوش - پیروز - شخصیت - تلویزیون - مجموعه تلویزیونی
آخرین اخبار سرویس:

داریوش فرضیایی: «پیروز» همان «پورنگ» است که پیر شده

داریوش فرضیایی: «پیروز» همان «پورنگ» است که پیر شده