مطالب مرتبط:
واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن!
روایت حسن روحانی در مورد عاقبت رهبرانی که تسلیم آمریکا شدند
روایت حسن روحانی در مورد عاقبت رهبرانی که تسلیم آمریکا شدند
روایت حسن روحانی در مورد عاقبت رهبرانی که تسلیم آمریکا شدند
حسن روحانی: همه ملت باید پشت سر نیروهای مسلح و مذاکره کنندگان باشند/ استقبال مردم اصفهان نظر 1+5 را تغییر داد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 19 شهریور 1405 ساعت 13:052026-09-10سياسي

واکنش زاکانی به سخنان اخیر حسن روحانی


آمریکا بداند که دوران بزن در رو تمام شده و وقتی دشمن به سختی می افتد، برخی در کشور نقش ستون پنجم را ایفا کرده و اختلاف و تفرقه افکنی می کنند.

- به گزارش تابناک؛ شامگاه چهارشنبه، علیرضا زاکانی در یادواره شهدای 110شهید محدوده پایگاه بسیج شهید آیت الله سعیدی کاشان، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا گفت: ما راه طی شده طولانی را نمایندگی می کنیم و وعده الهی به لطف او نزدیک است و این امید بزرگی است و این مسیر را با تمام سختی ها تحمل می کنیم.

وی افزود: نقش کاشان و مردم عزیز این دیار در این مسیر بسیار پررنگ است لذا با افتخار جمع ما به گذشته که می نگرد یک راه درازی را می بیند و در پیش رو قله پرافتخاری را نظاره گر است لذا یک آینده نورانی در پیش داریم.

شهردار تهران ضمن اشاره به تفاوت های شهدای کربلا و توابین خاطرنشان کرد: توابین در آن موقعیتی که باید باشند، نبودند لذا اثر خون شهدای توابین به اندازه یک قطره خون شهدای کربلا نبود.

وی با بیان اینکه برخی افراد آب به آسیاب دشمن می ریزند و به دنبال صلح و رفراندوم هستند، گفت: ساده ترین نگاه به این موضوع شبه افکنی در جامعه است و این سوال مطرح است که چرا یک نفر آب به آسیاب دشمن می ریزد و در جامعه تزلزل ایجاد می کند در حالی که دشمن در تمامی جوانب شکست خورده است.


برچسب ها: شهدا - شهدای - آیت الله سعیدی - علیرضا زاکانی - افتخار - زاکانی - شهردار تهران
آخرین اخبار سرویس:

واکنش زاکانی به سخنان اخیر حسن روحانی

واکنش زاکانی به سخنان اخیر حسن روحانی