مطالب مرتبط:
23 پروژه شیلاتی استان بوشهر در هفته دولت افتتاح و کلنگ زنی می شود
افتتاح 3 پروژه عمرانی در بخش بیکاه در هفته دولت
49 پروژه عمرانی در هفته دولت چالدران افتتاح و کلنگ زنی می شود
افتتاح 101 پروژه عمرانی با اعتباری بالغ بر 3500 میلیارد تومان در شهرستان مهدیشهر
پنج هزار میلیارد تومان پروژه عمرانی طی هفته دولت درزنجان افتتاح می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 1 شهریور 1405 ساعت 13:102026-08-23اقتصادي

شهردار بوشهر: 9 پروژه عمرانی افتتاح می شود


در هفته دولت سال جاری، 9 پروژه با اعتبار بیش از سه هزار و 43 میلیارد ریال آماده افتتاح و بهره برداری است.

- بوشهر- شهردار بوشهر گفت: در هفته دولت سال جاری، 9 پروژه با اعتبار بیش از سه هزار و 43 میلیارد ریال آماده افتتاح و بهره برداری است.

به گزارش خبرنگار مهر٬ حسین حیدری ظهر یکشنبه در حاشیه بازدید از پروژه های عمرانی در آستانه هفته دولت با تأکید بر ضرورت تسریع در اجرای پروژه های عمرانی اظهار کرد: هدف ما این است که پروژه ها صرفاً در قالب برنامه و اعتبار باقی نمانند و شهروندان نتیجه اجرای آنها را در سطح شهر مشاهده کنند.

وی افزود: پروژه های هفته دولت مجموعه ای از طرح های عمرانی در حوزه معابر، فضای سبز، بهسازی شهری، حمل ونقل و زیرساخت های شهری است که بخشی از آنها آماده بهره برداری و بخشی نیز وارد مرحله اجرا می شود.

شهردار بوشهر با اشاره به اهمیت نظارت مستمر بر پروژه ها تصریح کرد: کیفیت اجرای پروژه ها برای ما به اندازه سرعت اجرای آنها اهمیت دارد و لازم است معاونت های مرتبط، روند پیشرفت پروژه ها را به صورت مستمر پیگیری کنند تا طرح ها در زمان بندی تعیین شده به نتیجه برسند.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه ریزی انجام شده، در هفته دولت سال جاری، 9 پروژه با اعتبار بیش از سه هزار و 43 میلیارد ریال آماده افتتاح و بهره برداری است و هفت پروژه نیز


برچسب ها: پروژه - پروژه ها - شهردار بوشهر - هفته دولت - شهر - بهره برداری - پروژه های عمرانی
آخرین اخبار سرویس:

شهردار بوشهر: 9 پروژه عمرانی افتتاح می شود

شهردار بوشهر: 9 پروژه عمرانی افتتاح می شود