مطالب مرتبط:
مدنی زاده به بسنت: اقتصاد ایران را شما نمی سازید!
مدنی زاده: اقتصاد را مردم می سازند/ آقای وزیر! مردم با دلار 227 هزار تومانی چه بسازند؟
اقتصاد ایران را مردم ایران می سازند، نه وزارت خزانه داری آمریکا
اقتصاد ایران با تحریم فرو نمی پاشد/ مدنی زاده: راهبرد، تقویت تولید است
اقتصاد ایران را مردم ایران می سازند، نه وزارت خزانه داری آمریکا
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 15 شهریور 1405 ساعت 15:002026-09-06اقتصادي

مدنی زاده: اقتصاد ایران را مردم ما می سازند نه اسکات بسنت


وزیر اقتصاد در واکنش به سخنان اسکات بسنت گفت: تصور تغییر تصمیمات یک ملت با فشار اقتصادی، اشتباهی استراتژیک و محکوم به شکست است.

- به گزارش تابناک، سید علی مدنی زاده با اشاره به سخنان اخیر مقامات آمریکایی درباره فشار اقتصادی، انزوای ایران و قطع ارتباطات مالی اعلام کرد: اقتصاد ایران مجموعه ای بزرگ از مردم، بنگاه ها، کارآفرینان، تولیدکنندگان،صادرکنندگان، تجار، کشاورزان، مهندسان و میلیون ها فعال اقتصادی است که طی سال های گذشته و در سخت ترین شرایط تحریمی، راه های جدیدی برای تولید، تجارت و تأمین مالی پیدا کرده اند.

وی افزود: امروز نیز با وجود فشار ها و دشواری های ایجادشده، تجارت، تولید، صادرات و واردات در کشور برقرار است و کالا های اساسی مورد نیاز مردم به خوبی تأمین می شود.

عدم همراهی بسیاری از کشور های جهان با سیاست های آمریکا و همچنین گفت و گو ها و پیگیری های صورت گرفته با کشور های منطقه و کشور های همسو، مانع از تحقق اهداف تحریمی دشمنان شده است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با تأکید بر اینکه دولت منکر مشکلات اقتصادی کشور نیست، گفت: مسئولیت اصلاح اقتصاد ایران بر عهده دولت و مردم ایران است، نه وزارت خزانه داری آمریکا.

آنها از فروپاشی و خفگی اقتصاد ایران سخن می گویند، اما ما از اصلاح ساختار اقتصادی، افزایش بهره وری، توسعه تج


برچسب ها: اقتصاد - اقتصاد ایران - اقتصادی - ایران - مقامات آمریکایی - صادرات و واردات - آمریکا
آخرین اخبار سرویس:

مدنی زاده: اقتصاد ایران را مردم ما می سازند نه اسکات بسنت

مدنی زاده: اقتصاد ایران را مردم ما می سازند نه اسکات بسنت