مطالب مرتبط:
ویدئو | تکلیف جاماندگان سهام عدالت چه شد؟
پرونده جاماندگان سهام عدالت دوباره باز شد/ 4 سال بلاتکلیفی برای یک وعده!
تکلیف جاماندگان سهام عدالت چه شد؟زهره عالی پور توضیح می دهد
تکلیف جاماندگان سهام عدالت چه شد؟زهره عالی پور توضیح می دهد
معاون وزیر اقتصاد: جاماندگان در حال حاضر سهام عدالت نمی گیرند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 26 شهریور 1405 ساعت 14:452026-09-17اقتصادي

شوک بزرگ به جاماندگان سهام عدالت!


رییس سازمان خصوصی سازی آب پاکی را روی دستِ جاماندگان ریخت و باید گفت پرونده واگذاری ها در غیاب اراده دولتی، فعلاً خاک می خورد.

- به گزارش تابناک؛ رییس سازمان خصوصی سازی گفت که فعلاً امکان واگذاری سهام عدالت به جاماندگان وجود ندارد و هرگونه تصمیم جدید در این زمینه به تعیین تکلیف قانونی و مشخص شدن سهام قابل واگذاری بستگی دارد.

بنا بر این گزارش، در تبصره 2 قانون بودجه سال 1401، دولت مکلف شده بود از محل سهام باقی مانده خود در شرکت های قابل واگذاری مثل بانک های صادرات، ملت و تجارت، کشتیرانی، مخابرات و صنایع پتروشیمی خلیج فارس سهام عدالت را به افراد تحت پوشش کمیته امداد، مددجویان بهزیستی و سایر افراد واجد شرایط واگذار کند.

زهره عالی پور می گوید: بعد از سال 1401 اهتمامی برای اینکه دوباره این فرصت در اختیار افراد قرار بگیرد، وجود نداشته است.

بر اساس اعلام رییس سازمان خصوصی سازی تا زمانی که دولت پیشنهاد خود را مطرح نکند این سازمان اقدامی در زمینه واگذاری سهام انجام نخواهد داد.

منبع: فارس


برچسب ها: رییس سازمان خصوصی سازی - سازمان خصوصی سازی - رییس سازمان - واگذار - خصوصی سازی - سهام عدالت - واگذاری
آخرین اخبار سرویس:

شوک بزرگ به جاماندگان سهام عدالت!

شوک بزرگ به جاماندگان سهام عدالت!