مطالب مرتبط:
حسن روحانی: از رییس جمهور تا مردم نمی خواهند این صداوسیما را ببینند/ ظاهراً بعضی ها از پیمان و مذاکره بدشان می آید/ تنگه هرمز باید پررونق و برای ما اهرم امنیت باشد/ انتقام باید به شیوه ائمه هدی باشد/ جنگ باید عزتمندانه پایان یابد
روحانی: جنگ باید عزتمندانه پایان بپذیرد/ تنگه هرمز باید تنگه امنیت ما و پررونق باشد/ دوقطبی ها بی اساس و نادرست است/ ظاهراً بعضی ها از پیمان و مذاکره بدشان می آید
بسته شدن هرمز چگونه معادلات سیاسی و امنیت انرژی منطقه را تغییر داد؟
اقتصاد بعد از جنگ؛ مردم چه کالاهایی را از سبد خرید حذف کردند؟
پولیتیکو: جنگ ایران می تواند معادلات انتخابات میان دوره ای آمریکا را تغییر دهد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 13 شهریور 1405 ساعت 12:352026-09-04بين الملل

آتلانتیک: قطر برای خرید امنیت میلیاردها دلار هزینه کرد، اما جنگ همه معادلات را برهم زد


مجله «آتلانتیک» در تحلیلی نوشت قطر که سال ها با سرمایه گذاری گسترده در روابط با آمریکا و ایفای نقش میانجی میان بازیگران رقیب، به دنبال تضمین امنیت خود بود، - به گزارش سرویس بین الملل جماران، مجله آتلانتیک در مقاله ای به قلم شین هریس ، روزنامه نگار و نویسنده آمریکایی حوزه امنیت ملی، به بررسی سیاست قطر برای تقویت روابط با واشنگتن، هزینه های سنگین دوحه برای خرید امنیت و پیامدهای جنگ با ایران برای این کشور پرداخت و نوشت: شین هریس ، روزنامه نگار و نویسنده آمریکایی حوزه امنیت ملی، در مقاله ای در مجله آتلانتیک به بررسی روابط قطر با دولت دونالد ترامپ و پیامدهای جنگ با ایران برای دوحه پرداخته و نوشته است که قطر با اهدای یک فروند بویینگ 747 لوکس به ارزش حدود 400 میلیون دلار به ترامپ، تصور می کرد می تواند روابط خود با دولت آمریکا و شخص رییس جمهوری این کشور را بیش از پیش تقویت کند.

این هواپیما که بعدها برای تبدیل شدن به هواپیمای ریاست جمهوری آمریکا مورد بازسازی قرار گرفت، به نمادی از سیاست دیرینه قطر در سرمایه گذاری بر روابط و نفوذ سیاسی تبدیل شد؛ سیاستی که بر پایه صرف میلیاردها دلار برای ایجاد و تقویت پیوند با قدرت های بزرگ، به ویژه ایالات متحده، شکل گرفته است.


برچسب ها: آتلانتیک - نویسنده آمریکایی - امنیت - آمریکا - روزنامه نگار - روابط - دولت دونالد ترامپ
آخرین اخبار سرویس:

آتلانتیک: قطر برای خرید امنیت میلیاردها دلار هزینه کرد، اما جنگ همه معادلات را برهم زد

آتلانتیک: قطر برای خرید امنیت میلیاردها دلار هزینه کرد، اما جنگ همه معادلات را برهم زد