مطالب مرتبط:
کیفرخواست برای 14 پرونده ترویج بی بند و باری در آذربایجان غربی صادر شد
استاندار آذربایجان غربی:دستگاه ها برای افزایش آب رسانی به دریاچه ارومیه پای کار باشند
ارومیه میزبانی اولین مسابقات رویینگ زیر 23 سال بانوان را به قهرمانی تیم آذربایجان غربی رساند
خرید تضمینی 390 هزار تن گندم مازاد بر مصرف در آذربایجان غربی
آذربایجان غربی پیشران صنعت تریلی سازی کشور است/تولید 17 درصد از تریلر ایران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 27 مرداد 1405 ساعت 21:552026-08-18سياسي

14 کیفرخواست برای ترویج بی بندوباری در آذربایجان غربی صادر شد


رییس کل دادگستری آذربایجان غربی از صدور 14 کیفرخواست برای 14 پرونده مهم ترویج بی بندوباری در استان خبر داد.

- 14 کیفرخواست برای ترویج بی بندوباری در آذربایجان غربی صادر شد ارومیه - رییس کل دادگستری آذربایجان غربی از صدور 14 کیفرخواست برای 14 پرونده مهم ترویج بی بندوباری در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر،ناصر عتباتی روز سه شنبه در جلسه ستاد امربه معروف و نهی ازمنکر با تبیین پشت پرده اهداف دشمنان در موضوع بی حجابی و ترویج بی بندوباری در جامعه اظهار داشت: روز گذشته 14 کیفرخواست برای 14 پرونده مهم کیفری با موضوع ترویج فحشا و فساد صادر شد که بر اجرای احکام آنها تأکید شده است.

وی با بیان این که دشمنان از ظرفیت جوانان برای رسیدن به اهداف خود در این زمینه استفاده می کنند بیان کرد: مطمئناً نهادهای فرهنگی و تریبون های تبیینی باید وظیفه خود را بیش ازپیش در این زمینه انجام دهند.

عتباتی با اشاره به این که موضوعات فرهنگی تحت تأثیر مستقیم موضوعات اقتصادی قرار دارد افزود: در یک هفته گذشته یک پرونده در حوزه قاچاق سازمان یافته ارز بالغ بر 110 میلیون یورو رسیدگی شد که در رسانه ها بازتاب گسترده ای یافت.

رییس کل دادگستری آذربایجان غربی ادامه داد: یکی از موضوعاتی که می تواند وضعیت فرهنگی و حجاب را بهبود ببخشد حل مسائل اقتصادی و اشتغال است که در


برچسب ها: آذربایجان غربی - کیفرخواست - دادگستری آذربایجان غربی - آذربایجان - رییس کل دادگستری - پرونده - دادگستری
آخرین اخبار سرویس:

14 کیفرخواست برای ترویج بی بندوباری در آذربایجان غربی صادر شد

14 کیفرخواست برای ترویج بی بندوباری در آذربایجان غربی صادر شد