مطالب مرتبط:
جزییات تازه از تسهیلات 850 میلیون تومانی نهضت ملی مسکن
اصلاح ضوابط نظارت بر طرح های نهضت ملی مسکن خراسان رضوی تصویب شد (5 مرداد 1405)
اختصاص 67 هکتار زمین برای پروژه های مسکن ملی در شیروان
تاکید نماینده اهواز بر تسریع در اجرای پروژه مترو 
نماینده بناب خواستار تسریع در اجرای پروژه های راه وحمل ونقل شهرستان شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 6 مرداد 1405 ساعت 15:202026-07-28سياسي

720 کیلومتر بزرگراه در فارس در دست اجراست/ ضرورت تسریع پروژه های نهضت ملی مسکن


معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس با اشاره به اجرای 720 کیلومتر بزرگراه در استان، روند فعالیت های اداره کل راه و شهرسازی فارس را مثبت ارزیابی کرد و در عین حال بر ضرورت تسریع در اجرای پروژه های نهضت ملی مسکن و تأمین نیروی انسانی متخصص برای پیشبرد .

- معاون استاندار: 720 کیلومتر بزرگراه در فارس در دست اجراست/ ضرورت تسریع پروژه های نهضت ملی مسکن فارس (ایسنا) - معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس با اشاره به اجرای 720 کیلومتر بزرگراه در استان، روند فعالیت های اداره کل راه و شهرسازی فارس را مثبت ارزیابی کرد و در عین حال بر ضرورت تسریع در اجرای پروژه های نهضت ملی مسکن و تأمین نیروی انسانی متخصص برای پیشبرد مأموریت های این دستگاه تأکید کرد.

علیرضا انصاری، سه شنبه ششم مرداد در نشست شورای معاونان اداره کل راه و شهرسازی فارس، پس از استماع گزارش معاونان این اداره کل درباره وضعیت نیروی انسانی، امور اداری، پروژه های در حال اجرا و عملکرد بخش های مختلف، در جریان آخرین اقدامات و برنامه های این مجموعه قرار گرفت.

وی با اشاره به ضرورت تقویت روحیه همکاری و هم افزایی میان دستگاه های اجرایی، اظهار کرد: متأسفانه فرهنگ کار گروهی در استان آن گونه که باید نهادینه نشده و این مسئله یکی از چالش های مهم در مسیر توسعه فارس به شمار می رود.


برچسب ها: اداره کل راه و شهرسازی - راه و شهرسازی - اداره کل راه - فارس - کیلومتر - بزرگراه - استانداری فارس
آخرین اخبار سرویس:

720 کیلومتر بزرگراه در فارس در دست اجراست/ ضرورت تسریع پروژه های نهضت ملی مسکن

720 کیلومتر بزرگراه در فارس در دست اجراست/ ضرورت تسریع پروژه های نهضت ملی مسکن