مطالب مرتبط:
ورود هزار دستگاه اتوبوس با پلاک منطقه آزاد به خراسان رضوی مصوب شد
نمایه شدن فراخوان های پژوهشی حوزه علمیه خراسان در پایگاه های معتبر علمی
نمایه شدن دو نشریه جدید حوزه علمیه خراسان در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام
جای خالی شهرک های صنعتی در سفره مالیات بر ارزش افزوده| استاندار خراسان رضوی خواهان اصلاح قانونی شد+ فیلم
نفقه در صدر پرونده های خانواده در خراسان رضوی | تأکید رییس شورای حل اختلاف استان بر نقش رسانه در کاهش دعاوی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 26 مرداد 1405 ساعت 13:352026-08-17اجتماعي

یک مسئول: نامهربانی به ورزش خراسان رضوی محدود به حوزه بانوان نیست


مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی گفت: متأسفانه در استان ما به حوزه ورزش نامهربانی می شود و محدود به حوزه بانوان نیست بلکه حوزه ورزش مردان و بانوان تفاوتی ندارند و هر دو، - خراسان رضوی (ایسنا) - مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی گفت: متأسفانه در استان ما به حوزه ورزش نامهربانی می شود و محدود به حوزه بانوان نیست بلکه حوزه ورزش مردان و بانوان تفاوتی ندارند و هر دو، مغفول مانده اند.

فاطمه حامد ابریشم تاب در گفت وگو با ایسنا با اشاره به وضعیت فضاهای ورزشی خراسان رضوی، اظهار کرد: ما موضوع نشاط اجتماعی و سلامت بانوان را در دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی در دستور کار خود داشتیم تا بتوانیم فضاهای ورزشی و فرهنگ ورزش کردن را در جامعه ارتقا دهیم و فضاهای ورزشی لازم را نیز در اختیار بانوان قرار دهیم.

وی افزود: در این 17 ماه که در دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی حاضر بودیم، یکی از کارهایی که توانستیم در رابطه با افزایش فضاهای ورزشی بانوان انجام دهیم، اختصاص 30 درصد از باشگاه های ورزشی استان به بانوان بود.

به این گونه که 30 درصد از باشگاه ها از ساعات 7 صبح تا 19 به بانوان اختصاص یابد.


برچسب ها: خراسان رضوی - استانداری خراسان رضوی - بانوان - زنان و خانواده - دفتر امور زنان - خراسان - ورزش
آخرین اخبار سرویس:

یک مسئول: نامهربانی به ورزش خراسان رضوی محدود به حوزه بانوان نیست

یک مسئول: نامهربانی به ورزش خراسان رضوی محدود به حوزه بانوان نیست