مطالب مرتبط:
حزب الله: دولت لبنان از ادامه مذاکرات دست بردارد/ به تجاوزات دشمن پاسخ مناسب خواهیم داد
حزب الله: دولت لبنان از ادامه مذاکرات دست بردارد/ به تجاوزات دشمن پاسخ مناسب خواهیم داد
عراق این فصل 10 مدعی قهرمانی دارد؛/ منصوریان: مشکل مالی داریم ولی جام می خواهیم
توانایی نابودی کل منطقه را داریم، اما نمی خواهیم این کار را بکنیم
وزیر راه در مشهد: آنچه در جنگ آسیب دید بهترش را خواهیم ساخت | توسعه شبکه ریلی کشور را با جدیت دنبال می کنیم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 24 مرداد 1405 ساعت 19:502026-08-15سياسي

سرمست: اگر روایت گر اول نباشیم صحنه را از دست خواهیم داد


استاندار آذربایجان شرقی با تأکید بر نقش رسانه ها در جنگ روایت ها، گفت: اگر روایت گر اول نباشیم، صحنه را از دست خواهیم داد.

- سرمست: اگر روایت گر اول نباشیم صحنه را از دست خواهیم داد تبریز- استاندار آذربایجان شرقی با تأکید بر نقش رسانه ها در جنگ روایت ها، گفت: اگر روایت گر اول نباشیم، صحنه را از دست خواهیم داد.

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام سرمست عصر شنبه در جریان بازدید از صدا و سیمای آذربایجان شرقی و در نشست با مدیران این مرکز، با اشاره به تحولات و رخدادهای مهم استان در جریان جنگ های تحمیلی دوم و سوم و دوره های میان آنها اظهار کرد: بخش قابل توجهی از موفقیت ها و دستاوردهای استان، در سایه اطلاع رسانی، روایت گری و مدیریت افکار عمومی از سوی رسانه ها و به ویژه صدا و سیما شکل گرفته است.

وی با بیان اینکه نقش خبرنگاران در شرایط کنونی بیش از هر زمان دیگری اهمیت دارد، افزود: رسانه ملی و شبکه استانی سهند دارای جایگاهی چندلایه هستند و باید متناسب با این جایگاه و در راستای مدیریت استان حرکت کنند؛ چراکه پیشرفت مطلوب بدون هماهنگی، همدلی و همراهی میان مجموعه های مختلف امکان پذیر نیست.

استاندار آذربایجان شرقی با تأکید بر ضرورت صیانت از شأن و جایگاه رسانه ملی گفت: عنوان رسانه ملی دارای معنا و مسئولیت است و باید همه اقدامات در جهت حفظ و تقویت


برچسب ها: استاندار آذربایجان شرقی - آذربایجان شرقی - روایت - آذربایجان - رسانه ها - نقش رسانه ها - استان
آخرین اخبار سرویس:

سرمست: اگر روایت گر اول نباشیم صحنه را از دست خواهیم داد

سرمست: اگر روایت گر اول نباشیم صحنه را از دست خواهیم داد