مطالب مرتبط:
واکنش اولیانوف به ادعای متوهمانه ترامپ درباره تنگه هرمز
اولیانوف ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز را به سخره گرفت
اولیانوف: اظهارات ترامپ درباره تنگه هرمز شوخی بیش نیست
بلومبرگ: ترامپ فعلاً گزینه نظامی علیه کوبا را کنار گذاشت
ترامپ خطاب به آمریکایی ها: قیمت بالای بنزین را تحمل کنید تا بتوانیم جلوی دستیابی ایران به سلاح هسته ای را بگیریم!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 25 مرداد 1405 ساعت 14:452026-08-16سياسي

ضرب الاجل متکی برای قصاص ترامپ و نتانیاهو!


منوچهر متکی خطاب به دولت و قوه قضاییه گفت: آقای اژه ای، ملت ایران منتظر صدور حکم قصاص برای قاتلان شهیدان، شهیدان بویژه ترامپ و نتانیاهو در 10 روز آینده است.

- به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ منوچهر متکی در جلسه علنی وبیناری امروز (یکشنبه 25 مرداد) مجلس در نطق میان دستور خود با بیان اینکه در سال 1404 حوادثی در کشور ما رخ داده که درس های مهم خود را دارد، گفت: طراحی دو مذاکره فریبکارانه آمریکا که زمینه ساز دو تجاوز نظامی غیر انسانی شد، اما ضربات کوبنده و قاطع رزمندگان اسلام در دو جنگ تحمیلی شکست تلخی را به دشمن آمریکایی-صهیونیستی چشاند و ناگزیر از آتش بس و واسطه تراشی برای مذاکره شد.

وی ادامه داد: در مذاکرات اسلام آباد پیشنهاد 15 بندی ترامپ با هوشمندی مذاکره کنندگان پذیرفته نشد و طرح 14 بندی ایران که در جهت منافع کشور بود که البته با تغییراتی مورد موافقت آمریکا قرار گرفت و در اینجا نیز متوجه نشدیم چرا ترامپ از طرح 15 ماده ای خود که به نفع آمریکا بود به سادگی عدول کرد و طرح 14 بندی ایران را پذیرفت و رمزگشایی این چرخش سیاسی آشکار می سازد تصمیم ترامپ نه اجرای تفاهم نامه بلکه صرفا امضای آن با هدف انتخاباتی است.

تشریح نقشه ترامپ متکی تصریح کرد: مسئولیت دستگاه دیپلماسی کشف و اعلام این عدم پایبندی قبل از امضا بود و اینجانب ضمن اینکه به اضلا


برچسب ها: منوچهر متکی - مذاکره - آمریکا - نتانیاهو - ترامپ - مذاکره کنندگان - رزمندگان اسلام
آخرین اخبار سرویس:

ضرب الاجل متکی برای قصاص ترامپ و نتانیاهو!

ضرب الاجل متکی برای قصاص ترامپ و نتانیاهو!