مطالب مرتبط:
کمبود مهمات ارتش آمریکا خبری خوش برای روسیه و چین/ تمایل پکن و مسکو به ادامه جنگ علیه ایران
روایت مرشایمر از سرنوشت جنگ ایران و آمریکا
نماینده پارلمان لبنان:جنگ آمریکا و اسراییل علیه ایران به اهدافش نرسید/تهران قوی تر خارج شد
جنگ آمریکا و اسراییل علیه ایران؛ نماینده لبنان می گوید به هدف نرسید
ورود 6 سوخت رسان آسیب دیده در جنگ علیه ایران به آمریکا
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 19 مرداد 1405 ساعت 14:502026-08-10بين الملل

هزینه سنگین جنگ ایران و آمریکا برای زلنسکی


شبکه «بلومبرگ» روز دوشنبه گزارش داد که رییس جمهور آمریکا با درخواست کی یف برای ارسال موشک های رهگیر سامانه های پدافندی «پاتریوت» مخالفت کرده است.

- به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ خالی شدن ذخایر موشکی سامانه های پدافندی پاتریوت در جنگ تحمیلی آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران، اوکراین را نیز گرفتار کرد.

شبکه بلومبرگ روز دوشنبه گزارش داد که دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا با درخواست کی یف برای ارسال موشک های رهگیر سامانه های پدافندی پاتریوت مخالفت کرده است.

در این گزارش آمده است: کمبود موشک های آمریکایی به اوکراین آسیب می رساند، کشوری که امیدوار بود با پول اروپا سلاح های آمریکایی بیشتری خریداری کند .

 بلومبرگ توضیح داد که اکنون دیگر هیچ سلاح آمریکایی در اوکراین نمی ماند، یا تعداد کمی از آنها باقی خواهد ماند.

گفته می شود که ترامپ طی جلسه ای در کاخ سفید، درخواست ولودیمیر زلنسکی رییس جمهور اوکراین برای تأمین موشک های رهگیر اضافی برای سامانه موشکی پاتریوت به کیف را رد کرده است.

به گزارش بلومبر، ترامپ دلیل این تصمیم خود را کمبود موشک های خود آمریکا و استفاده از آنها در جنگ تحمیلی علیه ایران عنوان کرد.


برچسب ها: آمریکا - رییس جمهور آمریکا - آمریکایی - اوکراین - پاتریوت - بلومبرگ - درخواست
آخرین اخبار سرویس:

هزینه سنگین جنگ ایران و آمریکا برای زلنسکی

هزینه سنگین جنگ ایران و آمریکا برای زلنسکی