مطالب مرتبط:
امام جمعه قم: دنیا دید که آمریکا در برابر ایران و محور مقاومت و ملت ایران کم آورده/ نمی توان بر روی هیچ کدام از حرف های دشمنان حساب کرد
هشدار الموسوی درباره توطئه آمریکا برای ایجاد شکاف در نیروهای مسلح عراق
مقاومت اسلامی عراق پاسخ به حمله آمریکا و عربستان را به تعویق انداخت
مقاومت اسلامی عراق: پاسخ به آمریکا و عربستان را به تعویق انداختیم/ خون پاک شهدا هرگز کالا و معامله ای در بازار سهم خواهی ها و محاسبات سیاسی نبوده و نخواهد بود
مقاومت اسلامی عراق تعویق پاسخ به حملات آمریکا و عربستان را پذیرفت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 17 مرداد 1405 ساعت 19:502026-08-08سياسي

امام جمعه بغداد: آمریکا درصدد سوق دادن نیروهای مسلح عراق به سمت رویارویی با گروه های مقاومت و اقلیم است


آیت الله سید یاسین الموسوی امام جمعه بغداد درباره طرح های دولت تروریست آمریکا برای ایجاد شکاف در نیروهای مسلح عراق هشدار داد.

- به گزارش جماران، آیت الله سید یاسین الموسوی، امام جمعه بغداد و استاد حوزه علمیه نجف اشرف، تأکید کرد: زیارت اربعین به پدیده ای استثنایی و جهانی تبدیل شده است که فراتر از تفسیرهای مادی است و حضور میلیونی زائران را می توان یک مطالبه شرعی و درمان روحی برای بازیابی عزت و شکستن روحیه شکست خوردگی در میان امت دانست.

وی در اظهاراتی تفصیلی با اشاره به آمار بی سابقه زائران اربعین گفت: شمار زائران از مرز 22 میلیون نفر عبور کرد و برآوردها نشان می دهد شمار افرادی که به دلیل ازدحام شدید نتوانستند خود را به مرکز شهر برسانند، چندین برابر این رقم بوده است.

الموسوی افزود: این حضور میلیونی از بزرگ ترین تجمعات دینی جهان نیز فراتر رفته است و پدیده بذل و بخشش و مهمان نوازی کم نظیر مردم عراق، توجه پژوهشگران و نمایندگان ادیان مختلف را به خود جلب کرده است.

وی همچنین به تحول عمیق رفتاری در میان مردم عراق اشاره کرد و گفت: حتی افراد عصبی و کسانی که در خرج کردن مال خود سختگیر هستند، در برابر افتخار خدمت به زائران ذوب می شوند.


برچسب ها: امام جمعه - نیروهای مسلح - آیت الله سید - میلیون - زائران - آیت الله - استاد حوزه علمیه
آخرین اخبار سرویس:

امام جمعه بغداد: آمریکا درصدد سوق دادن نیروهای مسلح عراق به سمت رویارویی با گروه های مقاومت و اقلیم است

امام جمعه بغداد: آمریکا درصدد سوق دادن نیروهای مسلح عراق به سمت رویارویی با گروه های مقاومت و اقلیم است