مطالب مرتبط:
تداوم روند صعودی در صورت حفظ آرامش سیاسی / چشم انداز بازار سهام؛ آیا شاخص به مسیر رشد ادامه می دهد؟ / بورس فردا در انتظار سیگنال های سیاسی و اقتصادی؛ تحلیل روند معاملات و مقاومت های پیش رو
بررسی مشخصات و امکانات Galaxy A37؛ آیا این گوشی رقیب پرچمدارها می شود؟ / گلکسی A37 در برابر رقبا؛ خرید این میان رده سامسونگ منطقی است؟
هیچ فکر می کردید ما روزی دو ابر قدرت دنیا را مچاله کنیم؟ آیا این معجزه نیست؟
آیا پاکستان میانجی جدید آمریکا شده است؟ / پشت پرده تلاش واشنگتن برای دور کردن اسلام آباد از چین
احکام اربعین | آیا ارز زیارتی اربعین خمس دارد؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 13 مرداد 1405 ساعت 08:052026-08-04بين الملل

افول قدرت وتوی «آیپک»؛ آیا دیپلماسی بر لابی صهیونیستی غلبه کرده است؟


از نگاه ناظران، آیپک در آمریکا همچنان از منابع مالی، نفوذ کنگره ای و شبکه سیاسی گسترده برخوردار است اما نتوانسته شروط تل آویو را به دستورکار قطعی واشنگتن تبدیل کند.

- مهر بررسی کرد؛ افول قدرت وتوی آیپک ؛ آیا دیپلماسی بر لابی صهیونیستی غلبه کرده است؟ از نگاه ناظران، آیپک در آمریکا همچنان از منابع مالی، نفوذ کنگره ای و شبکه سیاسی گسترده برخوردار است اما نتوانسته شروط تل آویو را به دستورکار قطعی واشنگتن تبدیل کند.

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل: زُهران ممدانی شهردار نیویورک چندی پیش در سخنانی صریح، کمیته روابط عمومی آمریکا و اسراییل (آیپک-AIPAC) را به استفاده از میلیون ها دلار منابع مالی غیرشفاف برای حفظ نفوذ سیاسی و ایجاد تفرقه در جامعه آمریکا متهم کرد.

او با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه گفت: هیولاهایی که با آن ها روبه رو هستیم، اشکال گوناگون و متفاوتی دارند و در ادامه، آیپک را به عنوان یکی از مصادیق این مسئله هدف انتقاد مستقیم قرار داد.

اهمیت این سخنان فراتر از مواضع شخصی ممدانی، بازتاب دهنده تغییر فضای سیاسی و اجتماعی غرب در قبال رژیم صهیونیستی است.

جنایات غزه، گسترش اعتراضات ضدصهیونیستی در آمریکا و اروپا و افزایش هزینه حمایت بی قیدوشرط از تل آویو، مصونیت سیاسی آیپک را با چالش مواجه کرده است.


برچسب ها: منابع مالی - صهیونیستی - آمریکا - آیپک - جنایات رژیم صهیونیستی - دستورکار - دیپلماسی
آخرین اخبار سرویس:

افول قدرت وتوی «آیپک»؛ آیا دیپلماسی بر لابی صهیونیستی غلبه کرده است؟

افول قدرت وتوی «آیپک»؛ آیا دیپلماسی بر لابی صهیونیستی غلبه کرده است؟