مطالب مرتبط:
تصاویر / حضور امام جمعه قزوین در مراسم گرامیداشت شهید در طارم سیردان
امام جمعه شیراز: مدیریت مصرف برق، مسئولیتی ملی و شرعی است
امام زمان(عج) منتقم رسمی خون امام حسین(ع) است
«ایران امام رضا (ع)؛ خون خواه و جان فدا» شعار محوری دهه پایانی صفر
«ایران امام رضا (ع)؛ خون خواه و جان فدا» شعار محوری دهه پایانی صفر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 16 مرداد 1405 ساعت 01:152026-08-06سياسي

امام جمعه لاهیجان: خون خواهی شهیدان امنیت قابل اغماض نیست


امام جمعه لاهیجان با تأکید بر اینکه از منظر قرآن، قتل اولیای الهی شدیدترین گناه محسوب می شود، گفت: خون خواهی شهیدانی چون مجید کاظم پور و دیگر مدافعان امنیت، - امام جمعه لاهیجان: خون خواهی شهیدان امنیت قابل اغماض نیست لاهیجان- امام جمعه لاهیجان با تأکید بر اینکه از منظر قرآن، قتل اولیای الهی شدیدترین گناه محسوب می شود، گفت: خون خواهی شهیدانی چون مجید کاظم پور و دیگر مدافعان امنیت، هیچ گاه قابل اغماض نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید جواد سلیمانی شامگاه پنجشنبه در اولین یاردواره شهید مجید کاظم پور با بیان اینکه از منظر قرآن کریم یکی از شدیدترین گناهان به شهادت رساندن اولیای الهی است، گفت: کسانی که انبیاء و آنهایی که در راه انبیاء هستند را می کشند، این بدترین گناه از منظر قرآن است که خدا اینها را لعنت می کند و این ها را هم در دنیا و هم در آخرت به سزای اعمالشان می رساند.

وی افزود: این خون خواهی از منظر قرآن کریم قابل اغماض و قابل کوتاه آمدن نیست و نباید در خونخواهی شهیدانی مثل شهدای نیروی انتظامی، سپاه، نیرو های مسلح و عزیزان امنیت ملی سستی کرد، چون خون و وظیفه این ها گسترده تر است.

امام جمعه لاهیجان با بیان اینکه در مجازات قاتلان شهدان امنیت اصلا نباید سستی کرد، گفت: کسی که برای ایجاد امنیت و آرامش من و شما جان خود


برچسب ها: لاهیجان - امام جمعه - اولیای الهی - شهیدان - کاظم پور - شهید - امنیت
آخرین اخبار سرویس:

امام جمعه لاهیجان: خون خواهی شهیدان امنیت قابل اغماض نیست

امام جمعه لاهیجان: خون خواهی شهیدان امنیت قابل اغماض نیست