مطالب مرتبط:
اینفوگرافیک؛ افزایش 30 درصدی تولید سیب تابستانه در مراغه
پایش آب استخرهای فارس؛ 106 اخطار بهداشتی صادر شد
پنتاگون: قراردادی 23 میلیارد دلاری برای تسریع تولید موشک های توماهوک امضا کردیم
60 درصد مدارس کشور به تجهیزات بهداشتی مجهز می شوند
مدیریت انرژی در کنار حمایت از تولید و استفاده از دانش بنیان ها
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 27 مرداد 1405 ساعت 16:152026-08-18پزشكي

پلمب کارگاه تولید آبلیموی غیر بهداشتی در مراغه


معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه از پلمب کارگاه تولید آبلیموی غیر بهداشتی در این شهرستان خبر داد.

- الهه حق گشایی روز سه شنبه گفت: کارگاه تولید آبلیموی غیربهداشتی در مراغه با دستور قضایی و همکاری نیروی انتظامی پلمب شد.

وی افزود:ضمن پلمب کارگاه، متصدی این واحد نیز به همراه پرونده و نظر نهایی کارشناسان آزمایشگاهی به مقامات قضایی ارجاع شد.

وی اضافه کرد:این کارگاه در راستای حفظ سلامت شهروندان و پیشگیری از بروز بیماری های ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده و غیربهداشتی تعطیل شد.

معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه با تاکید بر تداوم نظارت های بهداشتی اظهار داشت: نظارت بر مراکز تهیه، فرآوری و عرضه مواد غذایی در مراغه به صورت مستمر ادامه خواهد داشت و واحدهایی که موازین بهداشتی و سلامت شهروندان را به خطر می اندازند مطابق قوانین و مقررات به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.


برچسب ها: بهداشتی - کارگاه - سلامت شهروندان - مراغه - معاون بهداشتی - غیربهداشتی - علوم پزشکی
آخرین اخبار سرویس:

پلمب کارگاه تولید آبلیموی غیر بهداشتی در مراغه

پلمب کارگاه تولید آبلیموی غیر بهداشتی در مراغه