مطالب مرتبط:
جاده کندوان برای تخلیه بار ترافیکی یک طرفه شد
جاده چالوس (کندوان) امشب باز است؟ | ترافیک سنگین و یکطرفه شدن موقت در برخی ساعات
کیم جونگ اون مهمان پوتین می شود/ افتتاح اولین ارتباط جاده ای مستقیم بین دو کشور
5 نفر در تصادف جاده دیهوک - کرمان جان باختند
95 درصد سفر های اربعین از طریق جاده انجام می شود/ فرودگاه امام خمینی هیچ محدودیتی برای پذیرش تقاضای پروازی ندارد+فیلم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 9 مرداد 1405 ساعت 18:502026-07-31حوادث

جاده کندوان یک طرفه شد


در حال حاضر تردد خودروها در مسیر شمال به جنوب محور کندوان، به ویژه در محدوده های مجلار، میانک و سیاه پیشه، به صورت نیمه سنگین تا سنگین در جریان است.

 رییس پلیس راه مازندران از یک طرفه شدن محور کندوان و آزادراه تهران-شمال در مسیر جنوب به شمال باهدف تخلیه بار ترافیکی خبر داد.

سرهنگ هادی عبادی در گفت وگو با ایرنا اظهار کرد: با توجه به افزایش حجم تردد خودروها، محور کندوان و آزادراه تهران-شمال در مسیر جنوب به شمال با دستور پلیس راه به منظور تخلیه بار ترافیکی مسدود و این محور به صورت یک طرفه درآمده است.

وی افزود: در حال حاضر تردد خودروها در مسیر شمال به جنوب محور کندوان، به ویژه در محدوده های مجلار، میانک و سیاه پیشه، به صورت نیمه سنگین تا سنگین در جریان است.

رییس پلیس راه مازندران با اشاره به آخرین وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی استان، تصریح کرد: تردد در سایر محورهای ارتباطی استان شامل هراز، سوادکوه و کیاسر به صورت عادی و روان برقرار است و مشکلی در عبور و مرور این مسیرها وجود ندارد.

عبادی از رانندگان خواست ضمن رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، از سرعت و سبقت غیرمجاز خودداری کرده و پیش از آغاز سفر، آخرین وضعیت راه ها را از طریق سامانه های اطلاع رسانی دریافت کنند.


برچسب ها: محور کندوان - تردد خودروها - کندوان - آزادراه تهران-شمال - سنگین - خودروها - شمال
آخرین اخبار سرویس:

جاده کندوان یک طرفه شد

جاده کندوان یک طرفه شد