مطالب مرتبط:
پایان ویلاسازی در زمین های کشاورزی خراسان شمالی/ جهادکشاورزی هشدار داد
کشاورزی بدون کشاورز؟ هوش مصنوعی وارد زمین ها شد
طرح نفس در امتداد برنامه احیا و بازآفرینی بانک سرمایه اجرا می شود
سیل و رانش زمین در کره جنوبی
طرح نفس در امتداد برنامه احیا و بازآفرینی بانک سرمایه اجرا می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 27 مرداد 1405 ساعت 11:252026-08-18سياسي

پایان رکود زمین های وقفی در ابهر؛ 159 هکتار زمین کشاورزی احیا شد


مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان گفت: اراضی کشاورزی پراکنده و مشاع در روستای «ازناب» شهرستان ابهر استان زنجان با موفقیت یکپارچه سازی و افراز و 159 هکتار زمین کشاورزی احیا شد.

- پایان رکود زمین های وقفی در ابهر؛ 159 هکتار زمین کشاورزی احیا شد زنجان- مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان گفت: اراضی کشاورزی پراکنده و مشاع در روستای ازناب شهرستان ابهر استان زنجان با موفقیت یکپارچه سازی و افراز و 159 هکتار زمین کشاورزی احیا شد.

حجت الاسلام مختار کرمی با اشاره به پیشینه عمیق وقف در این استان، از اهمیت موقوفات تاریخی شهرستان ابهر، افزود: این شهرستان دارای موقوفات بسیار اصیل و قدیمی است که برخی از آنها به دوران پادشاهان و سلاطین گذشته (موقوفات سلاطین سلف) بازمی گردد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان گفت: در یکی از شاخص ترین اقدامات سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، اراضی کشاورزی پراکنده و مشاع در روستای ازناب شهرستان ابهر استان زنجان با موفقیت یکپارچه سازی و افراز شدند که به تبدیل 159 هکتار زمین مشاع به اراضی مشخص و قابل بهره برداری و تحولی بزرگ در مدیریت و اجرای نیات موقوفات منطقه منجر شد.

وی اضافه کرد: از جمله این موارد، وقف های مدیریت شده توسط عالمی به نام محمدهادی مشهور به شیخ الاسلام خمسه در روستاهای نورین، قروه و ازن


برچسب ها: مدیرکل اوقاف و امور خیریه - استان زنجان - اوقاف و امور خیریه - زمین کشاورزی - کشاورزی - شهرستان ابهر - مدیرکل اوقاف
آخرین اخبار سرویس:

پایان رکود زمین های وقفی در ابهر؛ 159 هکتار زمین کشاورزی احیا شد

پایان رکود زمین های وقفی در ابهر؛ 159 هکتار زمین کشاورزی احیا شد