مطالب مرتبط:
عضو شورای شهر یزد: تداوم خدمت رسانی به معلولان و جانبازان نیازمند همراهی همه دستگاه هاست
بازداشت یک عضو شورای شهر رضوانشهر گیلان
استفاده از ظرفیت شرکت های فناور اولویت منطقه اقتصادی سلفچگان قم است
اختصاص میانگین 40 درصد اعتبارات عمرانی شورای شهر مشهد به حاشیه شهر
معاون علوم پزشکی گیلان: بیمارستان املش از ظرفیت هایش استفاده نمی کند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 18 مرداد 1405 ساعت 15:552026-08-09سياسي

عضو شورای شهر: مدیریت محلات شیراز با استفاده از ظرفیت مساجد و هیئت ها تقویت شود


رییس کمیسیون فرهنگی، گردشگری و سومین حرم اهل بیت(ع) شورای اسلامی شهر شیراز با تأکید بر ضرورت تقویت مدیریت محلات، گفت: با هم افزایی و استفاده مناسب از ظرفیت مساجد، - عضو شورای شهر: مدیریت محلات شیراز با استفاده از ظرفیت مساجد و هیئت ها تقویت شود فارس (ایسنا) - رییس کمیسیون فرهنگی، گردشگری و سومین حرم اهل بیت(ع) شورای اسلامی شهر شیراز با تأکید بر ضرورت تقویت مدیریت محلات، گفت: با هم افزایی و استفاده مناسب از ظرفیت مساجد، بسیجیان، هیئت های مذهبی، یاوران شورا و امنای محلات می توان دست کم امسال در 152 محله شیراز مدیریت محله را شکل داد و ظرفیت های موجود را برای اقدامات عملی بسیج کرد.

محمدرضا هاجری بعدازظهر امروز یکشنبه 18 مرداد در نطق پیش از دستور صحن علنی شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به پیگیری رییس جمهور درباره مدیریت محلات مسجدمحور و حکمرانی محلات اظهار کرد: توجه جدی مسعود پزشکیان، رییس جمهور، به مدیریت محلات مسجدمحور و حکمرانی محلات و تصمیم گیری از پایین به بالا، مصداق مردم سالاری دینی واقعی است.

وی افزود: شورا و شهرداری شیراز با مصوبات و اجرای عملی مدیریت محلات مسجدمحور، تجربه بی نظیری دارند که در هیچ یک از کلان شهرها سابقه عملی مشابه آن وجود ندارد.


برچسب ها: شورای اسلامی شهر شیراز - شورای اسلامی شهر - مدیریت - شورای اسلامی - محلات - شیراز - استفاده
آخرین اخبار سرویس:

عضو شورای شهر: مدیریت محلات شیراز با استفاده از ظرفیت مساجد و هیئت ها تقویت شود

عضو شورای شهر: مدیریت محلات شیراز با استفاده از ظرفیت مساجد و هیئت ها تقویت شود