مطالب مرتبط:
محمدی: مقابل استقلال لیگ را پرقدرت آغاز می کنیم/ امیدوارم با مس شهربابک کمترین گل خورده لیگ را داشته باشیم
کرمانپور: خبرنگاران نمی گذارند واقعیت زیر آوار بماند
چطور استخوان های قوی داشتته باشیم؟
بازگشت به سینما / ترکیب تماشایی شهاب حسینی و علی شادمان
باید دشمن را مأیوس کنیم چون آنها ما را به عنوان یک قدرت بزرگ پذیرفته اند/ اگر می خواهیم ورزش قوی داشته باشیم باید دو برابر کار کنیم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 18 مرداد 1405 ساعت 10:102026-08-09فرهنگي

نگذاریم از سینما لاشه باقی بماند / ریسک پذیر باشیم


«این میزان ملاحظه کاری با طبع سینما نمی خواند و باید از بین برود، چرا که سینما به ریسک پذیری احتیاج دارد، منتها نباید فراموش کرد که این یک پروسه ناگهانی و سریع نیست چون ما الان در حال ترنزیشن (انتقال) هستیم و دقیقا نمی دانیم چه چیزی روبروی ماست.

- در نشست ایسنا واقعیت سینمای ایران؛ از امروز تا آینده نگذاریم از سینما لاشه باقی بماند / ریسک پذیر باشیم این میزان ملاحظه کاری با طبع سینما نمی خواند و باید از بین برود، چرا که سینما به ریسک پذیری احتیاج دارد، منتها نباید فراموش کرد که این یک پروسه ناگهانی و سریع نیست چون ما الان در حال ترنزیشن (انتقال) هستیم و دقیقا نمی دانیم چه چیزی روبروی ماست.

خیلی از مسائل منوط به اتفاق هایی است که بر سر جنگ در خاورمیانه می آید.

جملات بالا بخشی از حرف های فرزاد مؤتمن در میزگردی است که سرویس سینمایی ایسنا با عنوان واقعیت سینمای ایران؛ از امروز تا آینده با حضور این فیلمساز و نیز علیرضا رییسیان و ابوالحسن داودی برگزار کرد.

در این نشست هر کدام از این سینماگران که چند سالی است فیلم نساخته اند، به بیان دغدغه های خود درباره وضعیت فعلی سینما پرداختند و بر چند مسئله تاکید کردند؛ از جمله اینکه برای بهبود شرایط سینما باید اجازه داده شود تا فیلم هایی تولید شوند که اعتماد مخاطب را برگردانند.


برچسب ها: سینما - ریسک پذیری - ریسک - ناگهانی - واقعیت - فراموش - پروسه
آخرین اخبار سرویس:

نگذاریم از سینما لاشه باقی بماند / ریسک پذیر باشیم

نگذاریم از سینما لاشه باقی بماند / ریسک پذیر باشیم