مطالب مرتبط:
ترامپ به التماس افتاد: همین الان قیمت های نفت را پایین بیاورید
التماس ترامپ تروریست به شرکت های نفتی برای کاهش قیمت نفت
شهربابک با این نفرات از تراکتور پیش افتاد!
شهربابک با این نفرات از تراکتور پیش افتاد!
خواسته امارات از ترامپ: به ایران سخت بگیر!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 12 مرداد 1405 ساعت 19:002026-08-03بين الملل

ترامپ به التماس افتاد!


رییس جمهور آمریکا به منظور رهایی از موج انتقادهای داخلی به دلیل تبعات پرهزینه تجاوز نظامی اش علیه ایران ملتمسانه درخواست کرد: همین الان قیمت های نفت را پایین بیاورید.

- به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری الجزیره، دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا با انتشار پیامی در رسانه اجتماعی خود موسوم به تروث سوشال در تلاش برای رهایی از موج انتقادات داخلی به دلیل تبعات پرهزینه تجاوز نظامی اش علیه ایران ملتمسانه اعلام کرد: همین الان قیمت های نفت برای مصرف کننده را پایین بیاورید.

رییس جمهور آمریکا در این خصوص نوشت: مایک ویرث، رییس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت شورون ، به تازگی در مصاحبه ای با ماریا بارتیروموی، تمام دلایل موفقیت چشمگیر شرکتش را برشمرد.

تنها نکته ای که او به شکل مصلحت آمیزی از ذکر آن غافل شد، این است که بدون نبوغ، دوراندیشی، قدرت و ثبات دولت ترامپ، صنعت نفت و حتی خودِ کشور ما نابود می شدند! برای نمونه، آن ها مایک و شرکت شورون را از ونزوئلا بیرون انداختند، اما اکنون آن ها بازگشته اند.

این وضعیت در مورد سایر شرکت های نفتی نیز صدق می کند.

و همین حالا قیمت های نفت برای مصرف کننده (خرده فروشی) را پایین بیاورید!


برچسب ها: رییس جمهور آمریکا - رییس جمهور - علیه ایران - آمریکا - رییس - جمهور - ترامپ
آخرین اخبار سرویس:

ترامپ به التماس افتاد!

ترامپ به التماس افتاد!