مطالب مرتبط:
دستگیری فوری عاملان درگیری در بیمارستان شهید مدنی کرج
دستگیری 4 عامل درگیری در بیمارستان شهید مدنی کرج
دستگیری 4 عامل درگیری در بیمارستان شهید مدنی کرج
ببینید| حمله با چاقو به نگهبانان بیمارستان مدنی کرج
حمله ناگهانی به نگهبانان بیمارستان مدنی کرج با چاقو
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 25 مرداد 1405 ساعت 18:402026-08-16حوادث

دستگیری فوری عاملان درگیری در بیمارستان کرج


فرمانده انتظامی شهرستان کرج از دستگیری عاملان اصلی درگیری با سلاح سرد در بیمارستان شهید مدنی خبر داد و گفت: این افراد با ایجاد رعب و وحشت در محیط درمانی، - به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری صداوسیما، سرهنگ پیمان گودرزی گفت: مأموران کلانتری13 باهنر بلافاصله پس از دریافت گزارش درگیری در محوطه بیمارستان، در محل حاضر شده و با اقدام فنی و عملیاتی، چهار نفر از عاملان اصلی را که با سلاح سرد اقدام به درگیری و ایجاد رعب و وحشت با عوامل حراست بیمارستان کرده بودند، دستگیر کردند.

وی افزود: متهمان پس از دستگیری، برای بررسی بیشتر و تکمیل پرونده به پلیس امنیت تحویل داده شدند تا تحقیقات تکمیلی در خصوص انگیزه و سوابق احتمالی آنان انجام شود.

سرهنگ گودرزی خاطرنشان کرد: رییس بیمارستان شهید مدنی با حضور در کلانتری باهنر، از اقدام سریع و به موقع رییس کلانتری و مأموران پلیس در برقراری امنیت و دستگیری عاملان درگیری، تقدیر و تشکر کرد.

فرمانده شهرستان کرج در پایان با هشدار به هنجارشکنان تأکید کرد: پلیس با هرگونه برهم زنندگان نظم و امنیت عمومی به ویژه در مراکز حساس و پرتردد مانند بیمارستان ها، برخورد قاطع و قانونی خواهد داشت و از شهروندان خواست هرگونه موارد مشکوک را بلافاصله به پلیس 110 گزارش دهند.


برچسب ها: بیمارستان - درگیری - دستگیر - فرمانده انتظامی شهرستان - دستگیری - کلانتری - عاملان
آخرین اخبار سرویس:

دستگیری فوری عاملان درگیری در بیمارستان کرج

دستگیری فوری عاملان درگیری در بیمارستان کرج