مطالب مرتبط:
بحران بنزین در ایران؛ قاچاق روزانه میلیون ها لیتر سوخت و خودروهای پرمصرف عامل اصلی ناترازی
کشف طلا و تریاک تا توقیف بنزین قاچاق؛ مرگ در تصادف زنجیره ای آیسک
توقیف 25 خودرو متخلف با دستور قضایی در بندرعباس/ کارت های سوخت مسدود شد
توقیف 25 خودروی متخلف و انسداد کارت های سوخت در بندرعباس با دستور قضایی
تجهیز 500 مدرسه مازندران به پنل خورشیدی تا مهرماه؛ گامی نو در تامین انرژی استان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 23 مرداد 1405 ساعت 09:152026-08-14حوادث

توقیف 3 هزار و 500 لیتر سوخت قاچاق در بناب


فرمانده انتظامی شهرستان بناب از کشف 3هزار و 500 لیتر سوخت قاچاق و توقیف دو دستگاه وانت نیسان خبر داد.

- به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ فرامرز بابایاری صبح جمعه در گفتگو با خبرنگاران، اظهار کرد: مأموران مبارزه با قاچاق کالای شهرستان بناب در هنگام گشت زنی در یکی از محورهای مواصلاتی به دو دستگاه وانت نیسان مشکوک و آنها را متوقف کردند .

وی با بیان اینکه در بازرسی از وانت های توقیفی مقدار 3هزار و 500لیتر سوخت قاچاق کشف شد، تصریح کرد: برابر اعلام کارشناسان امر ارزش سوخت کشف شده بیش از 2میلیارد ریال می باشد.

فرمانده انتظامی شهرستان بناب با بیان اینکه در این راستا دو دستگاه وانت نیسان توقیف و دو نفر دستگیر و جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند، افزود: برخورد با قاچاقچیان یکی از مهمترین وظایف و رسالت های فراجا است و این فرماندهی،همه تلاش خود را در این راستا انجام خواهد داد.


برچسب ها: فرمانده انتظامی شهرستان - شهرستان بناب - فرمانده انتظامی - سوخت قاچاق - وانت نیسان - قاچاق - شهرستان
آخرین اخبار سرویس:

توقیف 3 هزار و 500 لیتر سوخت قاچاق در بناب

توقیف 3 هزار و 500 لیتر سوخت قاچاق در بناب