مطالب مرتبط:
افت 5 درصدی قیمت نفت؛ برنت به 92 دلار عقب نشست
سقوط 4 درصدی قیمت نفت | عقب نشینی از قله 100 دلاری (دوشنبه، 5 مرداد 1405)
چرا بسته شدن تنگه هرمز نفت را 200 دلاری نکرد؟ / راز مهار شوک نفتی فاش شد؛ چین چگونه معادله بازار انرژی را برهم زد؟ / نفت از مرز 200 دلار جا ماند؛ ذخایر پنهان و بازی بزرگ پکن بازار را نجات داد
کارشناس مسائل منطقه: بستن ماندن تنگه باب المندب قیمت نفت به بالای 130 دلار می رساند
وزارت نفت: فروش 11 میلیارد دلار نفت در چهار ماهه امسال محقق شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 5 مرداد 1405 ساعت 10:302026-07-27اقتصادي

نفت برنت به زیر 100 دلار برگشت


قیمت نفت در معاملات روز دوشنبه بازار جهانی، تحت تاثیر نشانه های کاهش تنش ژئوپلیتیکی در خاورمیانه، از 100 دلار در هر بشکه که هفته گذشته به آن صعود کرده بود، عقب نشینی کرد و کاهش یافت.

قیمت آتی نفت برنت در اوایل معاملات روز دوشنبه برای مدت کوتاهی به زیر 90 دلار سقوط کرد و در ادامه، با 6 درصد کاهش، به 90 دلار و 93 سنت در هر بشکه رسید، در حالی که قیمت آتی نفت خام آمریکا (WTI) با 6.

1 درصد کاهش، به 83 دلار و 83 سنت در هر بشکه رسید.

نفت برنت هفته گذشته پس از اعلام محاصره دریایی عربستان سعودی توسط نیروهای مسلح یمن،  برای مدت کوتاهی به بیش از 100 دلار در هر بشکه صعود کرده بود، اما پس از آنکه واشنگتن پس از 13 شب متوالی تجاوز هوایی، حملات خود به ایران را متوقف کرد، قیمت ها عقب نشینی کردند.

سرمایه گذاران همچنین از گزارش های روز جمعه مبنی بر تلاش چین برای احیای مذاکرات صلح متوقف شده میان واشنگتن و تهران، که امیدها را برای بازگشت به مذاکرات پس از هفته ها تشدید نظامی افزایش داد، دلگرم شدند.

تحلیلگران بانک آی ان جی گفتند که عقب نشینی چشمگیر قیمت ها در معاملات روز دوشنبه نشان دهنده اشتیاق بازار برای قیمت گذاری هرگونه نشانه ای از کاهش تنش پس از تقریبا دو هفته جنگ است.


برچسب ها: دلار - دوشنبه بازار - نفت برنت - معاملات - کاهش - بشکه - دوشنبه
آخرین اخبار سرویس:

نفت برنت به زیر 100 دلار برگشت

نفت برنت به زیر 100 دلار برگشت