مطالب مرتبط:
پنتاگون به دنبال برکناری ناشر روزنامه نظامی پس از افشاگری درباره ناو آبراهام لینکلن
ایران چگونه به ناو آبراهام لینکلن ضربه زد؟
کارشناسان: مشکلات ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن، محدودیت های نیروی دریایی آمریکا در جنگ طولانی مدت با ایران را برجسته می کند
خشم پنتاگون از افشاگری درباره ناو لینکلن و برکناری ناشر روزنامه نظامی  
ناو آبراهام لینکلن بازنشسته شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 29 مرداد 1405 ساعت 22:002026-08-20سياسي

انتقام پنتاگون از افشاگر وضعیت ناو آبراهام لینکلن!


«مکس لدرر» ناشر باسابقه روزنامه نظامی «استارز اند استرایپس» پس از انتشار گزارش های این رسانه درباره وخامت شرایط در ناو هواپیمابر یواس اس آبراهام لینکلن، - به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، منابع ناشناس به سی بی اس نیوز اعلام کردند که مقام های پنتاگون درباره برکناری لدرر پیش از بازنشستگی برنامه ریزی شده او در ماه آینده گفت وگو کرده اند.

لدرر 19 سال ناشر این روزنامه نظامی بوده و پیش تر گفته بود که به دلیل اختلافات اساسی با دولت ترامپ تصمیم گرفته است به زودی بازنشسته شود.

لدرر در نامه ای خطاب به کارکنان که در شبکه اجتماعی ایکس منتشر شد، نوشته بود: روشن شده است که فلسفه من در زمینه رهبری و درک من از ارزش و ماموریت استارز اند استرایپس، از جهات اساسی با مسیر و رویکرد رهبری وزارت دفاع تفاوت دارد.

گزارش های این رسانه درباره لینکلن - که در خاورمیانه در حال انجام یک ماموریت طولانی مدت است - اوایل ماه جاری میلادی منتشر شد.

مشخص نیست آیا این پوشش خبری با بحث های گزارش شده درباره لدرر در پنتاگون ارتباط دارد یا نه اما این موضوع تنها مسئله ای نیست که باعث رویارویی استارز اند استرایپس با دولت ترامپ شده است.

اریک اسلاوین سردبیر استارز اند استرایپس ماه گذشته به تنش ها با فرماندهان نظامی اشاره کرد و گفت سنگری که حاضر است برای آن جان بدهد، اس


برچسب ها: نامه - گزارش - آبراهام - پنتاگون - روزنامه - ماموریت - ناو هواپیمابر
آخرین اخبار سرویس:

انتقام پنتاگون از افشاگر وضعیت ناو آبراهام لینکلن!

انتقام پنتاگون از افشاگر وضعیت ناو آبراهام لینکلن!