مطالب مرتبط:
تحلیل الگوی بازگشت مسافران؛ چرا محورهای قزوین-تهران فردا قفل می شوند؟
هشدار پلیس به مسافران: ترافیک سنگین در جاده های منتهی به تهران فردا جمعه 23 مرداد
مسافران بخوانند؛ فردا جاده های منتهی به تهران ترافیک می شود؟
ترافیک چالوس و آزادراه تهران شمال از ساعت 16 امروز یک طرفه می شود
ترافیک سنگین در محورهای شمالی و تهران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 23 مرداد 1405 ساعت 13:152026-08-14اجتماعي

بازگشت مسافران به تهران؛ ورودی های شرقی پایتخت زیر بار ترافیک


همزمان با موج بازگشت مسافران، ترافیک در ورودی های شرقی تهران سنگین و در محدوده جاجرود، گیلاوند و آزادراه تهران–پردیس پس زدگی خودروها گزارش شده است.

- بازگشت مسافران به تهران؛ ورودی های شرقی پایتخت زیر بار ترافیک پردیس- همزمان با موج بازگشت مسافران، ترافیک در ورودی های شرقی تهران سنگین و در محدوده جاجرود، گیلاوند و آزادراه تهران–پردیس پس زدگی خودروها گزارش شده است.

سرهنگ ایرج کهریزی در گفتگو با خبرنگار مهر از ترافیک سنگین در محورهای منتهی به پایتخت خبر داد و افزود: محورهای هراز و فیروزکوه، با وجود افزایش حجم خودروها، عمدتاً پرحجم اما روان هستند.

به گفته رییس پلیس راه شرق استان تهران، بیشترین فشار ترافیکی در پل جاجرود، محور قدیم جاجرود، گیلاوند و تونل پایانی آزادراه تهران–پردیس به سمت تهران دیده می شود.

او گفت: در محورهای امام رضا و حرم به حرم مشکل جدی گزارش نشده و تردد در آنها عادی است.

کهریزی از ادامه ممنوعیت تردد کامیون ها در محور هراز تا ساعت 24 جمعه خبر داد و به مسافران توصیه کرد با پرهیز از سرعت و سبقت غیرمجاز و با استراحت کافی، بازگشت خود را مدیریت کنند.


برچسب ها: تهران - ترافیک - مسافران - بازگشت - گیلاوند - محورهای - آزادراه
آخرین اخبار سرویس:

بازگشت مسافران به تهران؛ ورودی های شرقی پایتخت زیر بار ترافیک

بازگشت مسافران به تهران؛ ورودی های شرقی پایتخت زیر بار ترافیک