مطالب مرتبط:
حمله اوکراین پالایشگاه نفت روسیه را 6 ماه تعطیل کرد
لاوروف: منتظر پاسخ آمریکا درباره همکاری با اوکراین علیه روسیه هستیم
ریانووستی: اوکراین شبه نظامیان آفریقایی را برای نبرد علیه روسیه آموزش می دهد
روسیه: توانایی نظامی اوکراین هر روز در حال کاهش است
پیشنهاد اوکراین به روسیه برای توقف حملات علیه اهداف غیرنظامی در دریای سیاه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 24 مرداد 1405 ساعت 05:002026-08-15بين الملل

روسیه: آماده مذاکره با اوکراین برای پایان دادن به درگیری هستیم


نماینده ویژه وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد مسکو آمادگی دارد با کی یف وارد مذاکراتی شود که به دستیابی به اهداف موردنظر روسیه از مسیر گفت وگو و بدون خونریزی و ویرانی منجر شود.

رودیون میروشینیک ، نماینده ویژه وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد این کشور برای مذاکره با اوکراین آمادگی دارد و ترجیح می دهد اهداف موردنظر خود را از طریق گفت وگو و بدون تلفات و ویرانی محقق کند.

میروشینیک در گفت وگو با روزنامه ایزوستیا اظهار کرد: روسیه آماده انجام مذاکرات است؛ مذاکراتی که به نتیجه منجر شود، یعنی به هدفی که برای خود تعیین کرده ایم.

این هدف می تواند از طریق گفت وگو و با پرهیز از خونریزی، تلفات غیرضروری، مجروح شدن افراد و ویرانی محقق شود.

روسیه از این اصل پیروی می کند.

این اظهارات در حالی مطرح شده است که سرگیی لاوروف ، وزیر امور خارجه روسیه پیش تر تأکید کرده بود که اهداف اعلام شده مسکو در اوکراین محقق خواهد شد و روسیه حملات خود علیه آنچه تأمین کننده توان جنگی اوکراین از سوی غرب می داند را تشدید خواهد کرد.

ولادیمیر پوتین ، رییس جمهور روسیه نیز در مناسبت های مختلف اعلام کرده است که مسکو برای گفت وگوی سازنده با کی یف با هدف دستیابی به توافقی برای پایان دادن به درگیری آمادگی دارد؛ مشروط بر اینکه اوکراین جدیت خود را در این زمینه نشان دهد.


برچسب ها: وزارت امور خارجه روسیه - وزارت امور خارجه - روسیه - گفت وگو - امور خارجه - مذاکرات - نماینده
آخرین اخبار سرویس:

روسیه: آماده مذاکره با اوکراین برای پایان دادن به درگیری هستیم

روسیه: آماده مذاکره با اوکراین برای پایان دادن به درگیری هستیم