مطالب مرتبط:
مسئولان دیپلماسی نباید به دنبال مذاکره با آمریکا باشند
تهمت به مسئولان، محاسبات دشمن را متفاوت می کند
مسئولان برای حل بحران صف های سوخت اقدام فوری کنند
برنامه احتمالی قطعی برق تهران برای 3 مرداد 1405؛ جدول گروه بندی 8گانه مناطق منتشر شد / وزارت نیرو: برنامه تأیید نشده، استعلام اختصاصی ضروری است
ساده زیستی مسئولان برگرفته از سیره علوی باشد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 3 مرداد 1405 ساعت 13:102026-07-25سياسي

میدری: تجربیات مسئولان باید مدون و منتشر شود


وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: احمد توکلی، وزیر اسبق کار تجربیات گران سنگی در روابط کار داشتند که باید مدون و منتشر شود تا سرلوحه افراد دیگر در این حوزه باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، امروز شنبه سوم مرداد 1405 آیین بزرگداشت و همایش علمی بازخوانی میراث مدیریتی و مشی کارگزاری دوران تصدی مرحوم احمد توکلی؛ با تمرکز بر توسعه شفافیت و تحقق عدالت اجتماعی با هدف تبیین پیوندهای میان اخلاق کارگزاری ، عدالت ساختاری و شفافیت نهادی با حضور احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جمعی از نخبگان علمی و اجرایی کشور در محل این وزارتخانه برگزار شد.

احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این مراسم با بیان اینکه این بزرگداشت برای احمد توکلی به دلیل دین شخصی نبوده است، گفت:تجربیات مسئولان مدون نمی شود تا در ادامه راه افق روشن تری پیشروی افراد بعدی قرار دهد.

وی افزود: توکلی در زمانی که سکاندار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را برعهده داشتند طی برنامه ای رادیویی هر روز به مشکلات جامعه کارگران می پرداختند.

تجربیات گران سنگی داشتند که باید تدوین و سرلوحه ادامه راه وزاری کار بعدی قرار گیرد.

وزیر کار عنوان کرد: نوآوری هایی که توکلی در روابط کار داشتند تا وقتی به ثبت نرسد نمی توان تحلیل درستی از این نوآوری ها داشت و اینکه افراد بای


برچسب ها: رفاه اجتماعی - اجتماعی - کار - وزیر - تجربیات - احمد - روابط کار
آخرین اخبار سرویس:

میدری: تجربیات مسئولان باید مدون و منتشر شود

میدری: تجربیات مسئولان باید مدون و منتشر شود