مطالب مرتبط:
تهران، امروز آماده تر از همیشه/ پایان اسکان اضطراری آسیب دیدگان جنگ در هتل ها 
پایان اسکان اضطراری هموطنان آسیب دیده جنگ در هتل های تهران
پناهگاه های قدیمی مدارس تهران پاسخگوی اسکان عمومی نیستند
ببینید| پناهگاه های قدیمی مدارس تهران پاسخگوی اسکان عمومی نیستند
پایان اسکان آسیب دیدگان جنگ در هتل های تهران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 27 مرداد 1405 ساعت 19:402026-08-18اقتصادي

اسکان اضطراری 10 هزار نفر در تهران پایان یافت


رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران تهران از پایان اسکان اضطراری بیش از 10 هزار نفر در 46 هتل خبر داد و آخرین وضعیت بازسازی واحدهای آسیب دیده، خسارت خودروها و ظرفیت پناهگاه های پایتخت را تشریح کرد.

رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: اسکان اضطراری افراد آسیب دیده از جنگ در هتل های تهران هفته گذشته پایان یافت.

علی نصیری روز سه شنبه در جمع خبرنگاران گفت: در جنگ اخیر در مجموع 653 اصابت در تهران روی داد و اسکان اضطراری بیش از سه هزار خانواده با حدود 10 هزار نفر در 46 هتل انجام شد.

نصیری افزود: منازل آسیب دیده در گروه تخریب و بازسازی شده یا ارائه ودیعه مسکن صورت گرفته و مشکلی در این زمینه نیست.

رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران ادامه داد: هزار و 787 ودیعه مسکن به آسیب دیدگان جنگ پرداخت شد و مسائل موارد معدودی که با شهرداری به نتیجه نرسیدند، تک به تک در حال بررسی و رفع است.

وی با بیان اینکه 30 نفر در ساختمان سازمان مدیریت بحران به طور همزمان پاسخگوی شهروندان بودند، گفت: به 32 هزار پیام در ایام جنگ پاسخ داده شد و موارد را به مناطق 22گانه و سازمان ها و شرکت ها انتقال می دادیم .

پرونده خسارت 13 هزار خودرو و 10 هزار موتور از جنگ در دست پیگیری نصیری افزود: پرونده 13 هزار و 650 خودرو و 10 هزار و 92 موتورسیکلت تشکیل شد و با ورود دولت


برچسب ها: اسکان اضطراری - رییس سازمان - اضطراری - مدیریت بحران - آسیب دیده - تهران - پیشگیری
آخرین اخبار سرویس:

اسکان اضطراری 10 هزار نفر در تهران پایان یافت

اسکان اضطراری 10 هزار نفر در تهران پایان یافت