مطالب مرتبط:
پزشکیان و شورای شهر تهران درباره چه چیز هایی صحبت کردند؟
روایت عضو شورای شهر از جلسه با پزشکیان؛ «بدون لکنت زبان» حرف زدیم / رییس جمهور خواست جلسه تکرار شود
حضور اعضای شورای شهر و شورای آموزش و پرورش در خبرگزاری تسنیم اردبیل
اجرای بیش از 20 همت پروژه مشارکتی در غرب تهران/ ساخت پارکینگ در محدوده صادقیه
چمران: عمران تهران از شمالی ترین تا جنوبی ترین نقطه شهر ادامه دارد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 24 مرداد 1405 ساعت 13:552026-08-15اجتماعي

عضو شورای شهر تهران: پارکینگ 4500 خودرویی برای زائران ری احداث می شود


عضو شورای شهر تهران، از اجرای پروژه پارکینگ 4500 خودرویی در مجاورت حرم حضرت عبدالعظیم(ع) خبر داد و آن را گامی مهم برای کاهش مشکلات ترافیکی شهرری عنوان کرد.

- ری- عضو شورای شهر تهران، از اجرای پروژه پارکینگ 4500 خودرویی در مجاورت حرم حضرت عبدالعظیم(ع) خبر داد و آن را گامی مهم برای کاهش مشکلات ترافیکی شهرری عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، جعفر شربیانی، ظهر شنبه، در حاشیه بهره برداری از پروژه های ورزشی و عمرانی شهرداری منطقه 20 تهران در جمع خبرنگاران از احداث پارکینگ 4500 خودرویی در مجاورت حرم حضرت عبدالعظیم(ع) خبر داد و گفت: این پروژه با هدف کاهش مشکلات ترافیکی و تسهیل خدمات رسانی به زائران شهرری در حال پیگیری است.

عضو شورای اسلامی شهر تهران اظهار کرد: شهرری به عنوان یکی از قطب های مذهبی و گردشگری کشور سالانه میزبان حدود 10 میلیون زائر آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) است و کمبود فضای پارکینگ از مهم ترین چالش های این شهر به شمار می رود.

وی افزود: پروژه پارکینگ با ظرفیت حدود 4500 خودرو در مجاورت حرم مطهر، یکی از مدرن ترین پارکینگ های زیرسطحی و طبقاتی کشور خواهد بود که اجرای آن می تواند نقش مؤثری در بهبود تردد زائران و کاهش بار ترافیکی منطقه داشته باشد.


برچسب ها: مشکلات ترافیکی - عضو شورای شهر - شهر تهران - پارکینگ - خودرویی - شهر - شورای شهر
آخرین اخبار سرویس:

عضو شورای شهر تهران: پارکینگ 4500 خودرویی برای زائران ری احداث می شود

عضو شورای شهر تهران: پارکینگ 4500 خودرویی برای زائران ری احداث می شود