مطالب مرتبط:
هیات حاکمه آمریکا در حال تخریب قواعد بنیادین حقوق بین الملل بشردوستانه و عادی سازی جنایات جنگی است
بقایی: هیات حاکمه آمریکا در حال عادی سازی جنایات جنگی است
بقایی: هیات حاکمه آمریکا در حال عادی سازی جنایات جنگی است
واکنش بقایی به بی تفاوتی کنگره آمریکا درباره جنایات جنگی
بقایی: تهدید به حمله به زیرساخت های غیرنظامی، عادی سازی جنایت جنگی است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 1 مرداد 1405 ساعت 12:152026-07-23بين الملل

بقایی: هیات حاکمه آمریکا در حال تخریب قواعد بنیادین حقوق بین الملل و عادی سازی جنایات است


سخنگوی وزارت خارجه ایران تاکید کرد: هیات حاکمه آمریکا قصد دارد هر آنچه که از حقوق بشردوستانه بین المللی و مبانی اخلاق و تمدن انسانی باقی مانده است را قربانی اشتهای سیری ناپذیر خود برای جنگ و کشتار کند.

- بقایی: هیات حاکمه آمریکا در حال تخریب قواعد بنیادین حقوق بین الملل و عادی سازی جنایات است سخنگوی وزارت خارجه ایران تاکید کرد: هیات حاکمه آمریکا قصد دارد هر آنچه که از حقوق بشردوستانه بین المللی و مبانی اخلاق و تمدن انسانی باقی مانده است را قربانی اشتهای سیری ناپذیر خود برای جنگ و کشتار کند.

 اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه، در واکنش به تهدیدهای مقامات آمریکایی مبنی بر حمله به زیرساخت های غیرنظامی و پل ها و نیروگاه ها، بی توجه به قواعد بنیادین حقوق بین الملل، در ایکس نوشت: هیچ دستوری مجوز برای ارتکاب جنایت جنگی نیست؛ استناد به دستور مافوق برای توجیه جنایات جنگی رافع مسئولیت کیفری مرتکبین جنایت نخواهد بود.

هیات حاکمه آمریکا قصد دارد هر آنچه که از حقوق بشردوستانه بین المللی و مبانی اخلاق و تمدن انسانی باقی مانده است را قربانی اشتهای سیری ناپذیر خود برای جنگ و کشتار کند.

سیاستی که نابودی پل ها و نیروگاه ها را تجویز می کند، آشکارا غیرقانونی و جنایتکارانه است.


برچسب ها: بین الملل - حقوق بین الملل - سخنگوی وزارت - سخنگوی وزارت خارجه - وزارت خارجه ایران - آمریکا - وزارت خارجه
آخرین اخبار سرویس:

بقایی: هیات حاکمه آمریکا در حال تخریب قواعد بنیادین حقوق بین الملل و عادی سازی جنایات است

بقایی: هیات حاکمه آمریکا در حال تخریب قواعد بنیادین حقوق بین الملل و عادی سازی جنایات است