مطالب مرتبط:
ادعای سنتکام: مسیر جنوبی تنگه هرمز برای همه کشتی های تجاری آزاد و باز است
هدف قرار گرفتن یک کشتی در تنگه هرمز
هدف قرار گرفتن یک کشتی در تنگه هرمز
هدف قرار گرفتن یک کشتی باری در تنگه هرمز
هدف قرار گرفتن یک کشتی باری در تنگه هرمز
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 14 مرداد 1405 ساعت 03:252026-08-05بين الملل

سنتکام دوباره برای فریب کشتی ها در تنگه هرمز اطلاعیه داد


ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده مدعی شد: مسیر جنوبی تنگه هرمز همچنان باز و برای همه کشتی های تجاری قابل دسترسی است.

این سازمان تروریستی ادعا کرد: - به گزارش جماران، فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا بامداد چهارشنبه مدعی شد که تمام کشتی های تجاری می توانند از مسیری در جنوب تنگه هرمز عبور کنند.

باوجود هشدارهای جمهوری اسلامی ایران درباره هرگونه تلاش آمریکا برای بازکردن گذرگاه جدید در تنگه هرمز، سازمان تروریستی سنتکام ادعای تحریک آمیزی درباره مسیری در جنوب این آبراه مطرح کرد.

فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا (سنتکام) بامداد چهارشنبه مدعی شد: مسیر جنوبی از طریق تنگه هرمز برای همه کشتی های تجاری که به دنبال عبور از این آبراه بین المللی هستند، آزاد و باز است .

سنتکام در بیانیه ای ادعا کرد: طی سه ماه گذشته، نیروهای آمریکایی به بیش از یک هزار کشتی کمک کرده اند تا علی رغم تجاوز بی دلیل ایران، با موفقیت از این تنگه عبور کنند و این حرکت امروز نیز ادامه دارد .

این در حالی است که تهران بارها به شناورهای تجاری در آب های جنوبی ایران هشدار داده که تنها مسیر عبور از تنگه هرمز، گذرگاه تعیین شده توسط جمهوری اسلامی است و عبور از هر مسیر دیگری باعث وارد آمدن آسیب های جدی به این کشتی ها می شود.


برچسب ها: تنگه هرمز - سازمان تروریستی - سنتکام - فرماندهی - آمریکا - ارتش آمریکا - هرمز
آخرین اخبار سرویس:

سنتکام دوباره برای فریب کشتی ها در تنگه هرمز اطلاعیه داد

سنتکام دوباره برای فریب کشتی ها در تنگه هرمز اطلاعیه داد