مطالب مرتبط:
آقای رییس جمهور آمریکا، به زودی با تهدیدات امنیتی جدی مواجه خواهد شد!
سخنگوی جامعه روحانیت مبارز: آقای رییس جمهور امروز جهش قیمت ها مردم را آزار می دهد
معاون اجرایی رییس جمهور چرا به جلسه جبهه اصلاحات رفت؟
واعظی، رییس دفتر رییس جمهور در دولت دوازدهم: حاکمیت برای اقلیت تندرو فکری بکند/ اگر در انتخابات دو سال پیش فرد دیگری پیروز می شد، امروز در این شرایط جنگی، وضعیت مان بسیار بدتر بود/ اکنون پس از دو سال، فرصت مناسبی برای کنارگذاشتن افراد ناکارامد از دولت است
دیدار هیئت حماس با رییس دستگاه اطلاعات مصر در قاهره
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 25 مرداد 1405 ساعت 13:352026-08-16اقتصادي

آقای رییس جمهور؛ در جنگ «چه کنم» گفتن مدیریت نیست!/ چرا اطلاعات جنگی را روی میز دشمن می گذارید؟


در شرایط جنگی، همان طور که آمریکا انتشار اطلاعات درباره کاهش ذخایر موشکی خود را تهدیدی علیه امنیت و قدرت بازدارندگی اش می داند، در ایران نیز نمی توان اطلاعات حساس اقتصادی و نقاط آسیب پذیر کشور را بی محابا در برابر دوربین ها مطرح کرد؛ - به گزارش تابناک، چندی پیش رسانه ها درباره کاهش شدید ذخایر برخی مهمات و موشک های دوربرد آمریکا در جریان جنگ گزارش دادند؛ موضوعی که ترامپ آن را به عنوان ضربه به موقعیت آمریکا دید، گزارش کمبود را رد کرد و حتی افشای اطلاعات مربوط به ذخایر نظامی را تهدیدی جدی دانست.

اما سؤال اینجاست: در ایران چرا باید عالی ترین مقام اجرایی کشور، در شرایط جنگی، مشکلات و فشارهای اقتصادی را با ادبیاتی مطرح کند که می تواند به بخشی از محاسبات دشمن تبدیل شود؟ اطلاعات اقتصادی در شرایط جنگ، فقط یک موضوع داخلی نیست؛ نرخ ارز، منابع، درآمدها، توان تأمین هزینه ها و میزان فشار اقتصادی، همه می تواند برای طرف مقابل ارزش اطلاعاتی داشته باشد.

آقای پزشکیان! مردم حق دارند واقعیت ها را بدانند، اما مدیریت بحران یعنی تشخیص اینکه چه چیزی، چه زمانی و با چه ادبیاتی باید گفته شود.

اینکه کشور با فشار اقتصادی مواجه است قابل انکار نیست و خود رییس جمهور نیز اخیراً از تشدید مشکلات اقتصادی و کاهش درآمدهای نفتی سخن گفته است.


برچسب ها: اطلاعات - اقتصادی - جنگ - آمریکا - گزارش - شرایط - در ایران
آخرین اخبار سرویس:

آقای رییس جمهور؛ در جنگ «چه کنم» گفتن مدیریت نیست!/ چرا اطلاعات جنگی را روی میز دشمن می گذارید؟

آقای رییس جمهور؛ در جنگ «چه کنم» گفتن مدیریت نیست!/ چرا اطلاعات جنگی را روی میز دشمن می گذارید؟