مطالب مرتبط:
تیراندازی در نزاع خانوادگی؛ شلیک به پای همسر
تیراندازی در نزاع خانوادگی/ شلیک به پای همسر
عامل تیراندازی خانوادگی در خیابان رسالت ایلام تحت تعقیب پلیس
فیلم خانوادگی مهدی قایدی
واکنش فدراسیون جهانی تیراندازی به افتخار آفرینی هانیه رستمیان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 13 مرداد 1405 ساعت 09:102026-08-04حوادث

تیراندازی در نزاع خانوادگی


بررسی های اولیه نشان داد متهم که مردی میانسال است، پس از بروز اختلافات خانوادگی و با در اختیار داشتن سلاح گرم، به محل سکونت خود مراجعه و با هدف تهدید و ایجاد رعب و وحشت اقدام به قدرت نمایی کرده است که در ادامه این اقدام مجرمانه، با شلیک گلوله موجب مجروح شدن همسر خود از ناحیه پا شد.

در پی اعلام وقوع یک فقره تیراندازی در جریان یک اختلاف خانوادگی، موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس اطلاعات تهران بزرگ قرار گرفت.

به گزارش ایلنا، بررسی های اولیه نشان داد متهم که مردی میانسال است، پس از بروز اختلافات خانوادگی و با در اختیار داشتن سلاح گرم، به محل سکونت خود مراجعه و با هدف تهدید و ایجاد رعب و وحشت اقدام به قدرت نمایی کرده است که در ادامه این اقدام مجرمانه، با شلیک گلوله موجب مجروح شدن همسر خود از ناحیه پا شد.

پس از وقوع این حادثه، متهم از محل متواری شد و تیم های تخصصی پلیس با انجام اقدامات اطلاعاتی، بررسی های فنی و رصد فعالیت های وی، موفق شدند مخفیگاه او را شناسایی کنند.

در ادامه، مأموران در عملیاتی غافلگیرانه متهم را دستگیر کردند و در بازرسی از خودروی وی، سلاح مورد استفاده در تیراندازی کشف و ضبط شد.

پلیس اطلاعات تهران بزرگ با تأکید بر برخورد قاطع با دارندگان سلاح غیرمجاز و عاملان ایجاد ناامنی اعلام کرد: استفاده از سل


برچسب ها: اختلافات خانوادگی - خانوادگی - محل سکونت - اختلافات - اختلاف - میانسال - اقدام
آخرین اخبار سرویس:

تیراندازی در نزاع خانوادگی

تیراندازی در نزاع خانوادگی