مطالب مرتبط:
تهاتر 1673 میلیارد تومان از اموال شرکت های تراستی/ توقیف 86 خودروی لوکس، 187 قطعه زمین و 86 واحد آپارتمان
تهاتر 1673 میلیارد تومان از اموال شرکت های تراستی
دادستان تهران اعلام کرد: تهاتر 1673 میلیارد تومان از اموال شرکت های تراستی
توقیف 7 موتورسیکلت سنگین به ارزش 14 میلیارد تومان در اصفهان
تهاتر بدهی شرکت قندی به آستان قدس با فروش اراضی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 15 مرداد 1405 ساعت 11:002026-08-06اقتصادي

1673 میلیارد تومان از اموال شرکت های تراستی تهاتر و بخشی از دارایی هایشان توقیف شد


دادستان تهران با تشریح آخرین اقدامات دستگاه قضایی برای وصول تعهدات ارزی، از تهاتر 1673 میلیارد تومان از اموال شرکت های تراستی، وصول چندین میلیون دلار، - دادستان تهران اعلام کرد 1673 میلیارد تومان از اموال شرکت های تراستی تهاتر و بخشی از دارایی هایشان توقیف شد دادستان تهران با تشریح آخرین اقدامات دستگاه قضایی برای وصول تعهدات ارزی، از تهاتر 1673 میلیارد تومان از اموال شرکت های تراستی، وصول چندین میلیون دلار، یورو و درهم و توقیف گسترده اموال منقول و غیرمنقول این شرکت ها خبر داد.

به گزارش ایسنا به نقل از قوه قضاییه، علی صالحی در تشریح اقدامات انجام شده در حوزه اعاده ارز به صورت نقدی گفت: در یک پرونده 50 میلیون دلار، در پرونده ای دیگر 55 میلیون یورو و در پرونده سوم نیز 53 میلیون درهم وصول شده است.

دادستان تهران با اشاره به حجم گسترده اموال توقیف شده، جزییات آن را به شرح زیر اعلام کرد: 86 دستگاه خودروی لوکس، 187 قطعه زمین به متراژ یک میلیون و 868 هزار متر مربع، 86 واحد آپارتمان در شهرهای مختلف، چهار باب ویلا در لواسان، گیلان و مازندران و همچنین دو ملک کارخانه به متراژ 32 هزار متر مربع توقیف شده است.

صالحی تأکید کرد روند توقیف و ضبط این اموال برای وصول ارزهای واصل نشده، به صورت جدی دنبال می شود.


برچسب ها: دادستان تهران - میلیارد تومان - شرکت ها - میلیون - اموال - دادستان - میلیارد
آخرین اخبار سرویس:

1673 میلیارد تومان از اموال شرکت های تراستی تهاتر و بخشی از دارایی هایشان توقیف شد

1673 میلیارد تومان از اموال شرکت های تراستی تهاتر و بخشی از دارایی هایشان توقیف شد