مطالب مرتبط:
پشت پرده مخالفت تندروها با تفاهم ایران و آمریکا
مسعود نیلی: وقتی تفاهم نامه منتشر شد گفتم احسنت بر کسانی که توانستند این را از آمریکا بگیرند
ادعای آناتولی/تمدید مهلت 60 روزه تفاهم نامه ایران و آمریکا
پاسخ منبع ایرانی به ادعای تمدید مهلت 60روزه تفاهم نامه اسلام آباد
آناتولی: ایران و آمریکا با تمدید مهلت 60 روزه تفاهم نامه موافقت کرده اند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 22 مرداد 1405 ساعت 12:402026-08-13سياسي

افشای پشت پرده مخالفت تندروها با تفاهم نامه


نباید امروز به دنبال این باشیم که دولت استعفا بدهد تا یک فرصت برای دشمن ایجاد کند.

معلوم است این معقول نیست.

هیچ عنصری و با هر گرایش سیاسی که کمترین تعلقی به منافع ملی داشته باشد، - به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاین؛ در روزهای گذشته، تندروها بارها علیه مسعود پزشکیان، رییس دولت چهاردهم اعلام موضع کردند و با وجود توهین ها به او، خواهان استعفای پزشکیان نیز شدند.

اقدامی که حتی با مخالفت مسئولان ارشد کشور همراه شد.

عباس سلیمی نمین، فعال سیاسی اصولگرا، در گفت وگویی درباره اصرار برخی چهره های تندرو برای استعفای مسعود پزشکیان، گفت: نیروهای تندرو که در شرایط معمول و طبیعی هرگز نمی توانند به قدرت دست یابند، بلکه همیشه در پناه جنجال و برخوردهای ناصواب می توانند، به زعم خودشان، به قدرت دست یابند، فضای سیاسی را آلوده می کنند.

وی ادامه داد: این موضوع منحصر به جریاناتی در طیف اصولگرا نیست، بلکه در طیف اصلاح طلب هم نیروهایی هستند که امیدی به دستیابی به قدرت ندارند و برهم زدن شرایط معمولی را راهی برای رسیدن به قدرت می دانند.

این ها فکر می کنند اگر بتوانند دولت را تحت فشار در شرایط جنگی قرار دهند، قادر خواهند بود دولت را در اختیار خودشان بگیرند.


برچسب ها: پزشکیان - استعفا - سیاسی - تندروها - اصولگرا - مخالفت - گرایش سیاسی
آخرین اخبار سرویس:

افشای پشت پرده مخالفت تندروها با تفاهم نامه

افشای پشت پرده مخالفت تندروها با تفاهم نامه