مطالب مرتبط:
غریب آبادی: تنگه هرمز فقط با فرمان ایران بسته و باز می شود
غریب آبادی: تنگه هرمز فقط با فرمان ایران بسته و باز می شود
غریب آبادی: ایران تنها کشور مجاز به بسته و باز کردن تنگه هرمز است
تنگه هرمز فقط با فرمان ایران بسته و باز می شود؛ واکنش وزیر امور خارجه به اظهارات ترامپ
درگیری شبانه در تنگه هرمز / ایران قدرت نمایی کرد؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 24 مرداد 1405 ساعت 02:352026-08-14بين الملل

غریب آبادی: تنگه هرمز فقط با فرمان ایران بسته و باز می شود


معاون امور حقوقی و بین الملل وزیر امور خارجه در پاسخ به اظهارات گستاخانه دونالد ترامپ در مورد تنگه هرمز تصریح کرد، تنگه هرمز فقط با فرمان ایران بسته و باز می شود.

- غریب آبادی: تنگه هرمز فقط با فرمان ایران بسته و باز می شود معاون امور حقوقی و بین الملل وزیر امور خارجه در پاسخ به اظهارات گستاخانه دونالد ترامپ در مورد تنگه هرمز تصریح کرد، تنگه هرمز فقط با فرمان ایران بسته و باز می شود.

کاظم غریب آبادی در صفحه شخصی خود نوشت: ترامپ گفته بعد از شکست ایران، بزودی تنگه هرمز را قلمرو آمریکا اعلام خواهد کرد! وی افزود: تنگه هرمز را نه با توییت می توان تصاحب کرد و نه با ناو هواپیمابر، نه با صدور فرمان و نه با سخنرانی انتخاباتی.

ایران نه از تهدید می هراسد و نه با نمایش قدرت مرعوب می شود.

غریب آبادی همچنین در توییت دیگری تصریح کرد: یکبار برای همیشه واقعیت را بپذیرید: تا اینجا، شکست های راهبردی و سنگینی خوردید؛ تنگه هرمز ایرانی بوده، هست و خواهد بود؛ این تنگه فقط ذیل فرمان ایران بسته و باز خواهد شد و مادامی که واقعیت شکست را نپذیرید و دست از اوهام پردازی برندارید، ایران به اعمال محاصره ادامه خواهد داد.


برچسب ها: تنگه هرمز - غریب آبادی - هرمز - تنگه - معاون امور حقوقی - ایران - وزیر امور خارجه
آخرین اخبار سرویس:

غریب آبادی: تنگه هرمز فقط با فرمان ایران بسته و باز می شود

غریب آبادی: تنگه هرمز فقط با فرمان ایران بسته و باز می شود